Urmează o perioadă extraordinară pentru o ZODIE! Familia și prietenii, în ȘOC

Data publicării:
Unsplash.com/ autor bruce mars
Descriere foto: Unsplash.com/ autor bruce mars

Daniela Simulescu, astrolog DC News,  a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, valabile pentru săptămâna 9 - 15 noiembrie 2020. 

„Sunt multe vești din partea celor dragi. Nu îi refuzați, fiți și pentru ei. Dacă acasă apar certuri, conflicte, nu puteți să scapați de ele, pentru că Marte își reia mersul direct”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Capricorn și cei cu ascendent în această zodie.

 

"Ia gândiți-vă voi bine, cât de mult ați stat în banca voastră și dacă nu ar fi cazul să ieșiți puțin la suprafață și dacă nu ar fi cazul să vă acceptați greșelile și să fiți și foarte curajoși la locul de muncă. Dacă aveți o ședință sau întâlnire cu mai mulți colegi și dacă e ceva nedrept, voi să spuneți: Nu e ok, nu-i corect! S-ar putea să vă ajute enorm spiritul ăsta justițiar. Trebuie să conștientizați că poate fi o unealtă extraordinară, un instrument care să vă deschidă noi uși. De fapt, vă deschide calea către niște persoane importante și acestea să vă vadă, să vă vadă că sunteți autentici și să vă dorească, să vă laude.

Fiți foarte îndrăzneți din acest punct de vedere. Odată cu opoțizia Marte - Venus, eu nu aș sta în preajma voastră, pentru că nimiciți pe oricine, găsiți replică la replică. Aveți și voi grijă pe cine răniți", le spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, nativilor sau celor cu ascendentul în Vărsător. 

 

Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiileGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel