UPDATE: Lili Sandu, adevărul despre imaginile cu burtica de gravidă

Data actualizării: | Data publicării:

Lili Sndu a spus adevărul, după imaginile postate cu burtica de gravidă.

Update:

Lili Sandu a ajuns astăzi în atenția tuturor, după ce a declarat în mediul online faptul că este însărcinată cu al doilea copil. Actrița a stârnit zeci de reacții pe Instagram, fiind, de asemenea, și subiectul de discuție al primelor pagini. Totuși, la câteva ore după ce a dat vestea cea mare, vedeta a spus faptul că a fost vorba doar despre o glumă, pe care i-a făcut-o fiului său, iar în realitate nu așteaptă un copil și nici nu plănuiește asta, prea curând.

”Voiam să vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele pe care mi le-ați trimis astăzi, nu sunt însărcinată. A fost o glumă, pe care i-am făcut-o lui Thomas, îi citeam povestea cu peștișorul de aur și, la un moment dat, l-am întrebat ce și-ar dori să îi aducă peștișorul și el a zis că vrea o surioară și atunci am făcut o exemplificare, deci nu sunt însărcinată, nu avem în plan acest lucru.”, a spus Lili Sandu pe Instagram, dorind să clarifice situația.

 

Știrea inițială:

Lili Sandu și-a surprins fanii în această zi, după ce s-a filmat cu burtica de gravidă. Mai exact, fiul vedetei îi pupa burtica, în timp ce îi spunea mamei sale că își dorește o surioară. Vedeta nu a dat mai multe detalii despre sarcină.

„Îmi doresc o surioară”, a spus băiețelul actriței..

Ce s-a întâmplat între Lili Sandu și iubitul ei după ce au devenit părinți

Lili Sandu a devenit mamă în urmă cu 2 ani, la vârsta de 40 de ani. Chiar dacă șansele să aducă pe lume un nou-născut pe cale naturală erau extrem de mici, minunea s-a întâmplat, spune vedeta. Însă, chiar dacă acest copil a fost extrem de așteptat pentru ea și pentru iubitul ei, depresia postnatală nu a ocolit-o pe vedetă. Aceasta a povestit în cadrul unui podcast faptul că nu se mai regăsea în propria persoană, se negljla extrem de mult, iar viața de cuplu era și ea inexistentă.

”Șansele erau 1% să pot avea un copil pe cale naturală, ne pregăteam de fertilizare in vitro, dar lucrurile s-au întâmplat de la Dumnezeu natural, ca o minune. Multe femei se feresc să vorbească despre asta, dar și despre depresia postnatală, pentru a nu fi judecate, dar e firesc. Relația de cuplu nu mai există, e absentă, pentru că copilul e pe primul loc, iar tu ca femeie te duci undeva jos și aștepți ca lucrurile să se întoarcă la normal. Nu ai timp de nimic și faptul că am declarat că mă spălam la două săptămâni pe păr e real, efectiv uitam, nu aveam energie. Nu știu cum reușeau alte mămici, vedeam pe Instagram.”, a povestit Lili Sandu în cadrul podcastului Acasă la Măruță.

”Mi-a lipsit faptul că nu am  mai fost la fel de apropiată de Silviu”

Mai mult, aceasta mărturisește faptul că a stat un an de zile continuu cu copilul ei, fără a-l lăsa prea mult în grija altcuiva. Lili Sandu recunoaște că a avut foarte mare noroc de sprijinul pe care i l-a acordat iubitul ei, pentru că, spune ea, majoritatea cuplurilor ajung să se despartă în această perioadă.

”Eu am stat cu Thomas non-stop timp de un an de zile n-a dormit fără mine. Nu plecasem nicăieri în această perioadă, chiar dacă veneau alții să ne ajute, eu voiam să fac tot, chiar dacă eram epuizată și nu mai aveam timp pentru mine. Mi-a lipsit faptul că nu am  mai fost la fel de apropiată de Silviu, dar m-a înțeles. Chiar dacă vine seara când doarme copilul și te ia puțin în brațe efectiv adormi. Se spune că în primul an de maternitate apare ruptura în cuplu, care poate duce apoi la divorț. Unii bărbați înțeleg, alții nu, dar e și copilul tău, nu doar al ei. Au fost multe momente în care ne-am certat, pentru că eram atât de dezechilibrată și irascibilă. Eu înainte dormeam cum trebuie, eram ordonată cu viața mea, mâncam foarte bine. Când a venit copilul, m-am dat peste cap...haos. Mă uitam în oglindă și nu mai vedeam nimic, era doar o femeie încercănată, care voia să facă ce e bine pentru copilul ei.”, a mai spus aceasta.

Citește și: Lili Sandu s-a refugiat în alcool după ce a născut. Dr. Cristian Andrei, reacție dură: "Nu toate mamele pățesc așa ceva”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel