Anamaria Prodan, prima reacție după ce s-a spus că Gigi Becali îi va fi naș lui Laurențiu Reghecampf: ”Să mă anunțați când e nunta”

Data publicării:
Gigi Becali și Anmaria Prodan, sursa instagram
Descriere foto: Gigi Becali și Anmaria Prodan, sursa instagram

Anamaria Prodan a reacționat după ce s-a speculat că Gigi Becali s-ar pune nașul lui Laureniu Reghecmpf, dacă acesta s-ar recăsători.

Anamaria Prodan a plecat o perioadă în Dubai pentru a se relaxa după toate cele întâmplate în ultima perioadă. Cu toate astea, impresara este la curent cu tot ce ține de fotbal, dar și de soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Recent, Anamaria Prodan a avut o primă reacție, în urma ultimelor informații în presă potrivit cărora Gigi Becali îl va năși pe Laurențiu Reghecampf dacă acesta se va recăsători.

Întrebată dacă mai există prietenie între Laurențiu Reghecampf și Gigi Becali, Anamaria Prodan a răspuns clar și răspicat:

”Gigi, prieten cu Reghe? Păi, îl umilea pe la TV, îl numea trădător. Îi jignea nevasta la TV! I-a distrus imaginea și munca de o viață. Vorbea gura fără el, ca de obicei. De amante, cadouri, investiţii etc… Poate să fie Reghe prieten cu așa specimen? Eu, în locul lui, îl dădeam în judecată și sincer îi luam ‘maul’! Dacă are dovezi, să se apere, ok. Dacă nu, să plătească până se satură să mai jignească. Toți am tolerat un individ…

Am râs cu poftă la toate inepțiile rostite de el la TV, însă nu ne-am gândit că el chiar crede că noi îl și respectăm sau admirăm chiar! Greșeală colectivă, zic eu. Poate ne trezim si realizăm că din glumă și plictiseală, am dat nas si forță cui? Nu e treaba mea ce hotărăște Laurenţiu, până la urmă. Dacă Becali nu are dovezi, sfatul meu este să-l dea în judecată”, a spus Anamaria Prodan, pentru Digi Sport.

Cât despre fnormațiile apărute în legătură cu nunta, Anamaria Prodan s-a amuzat spunând că este vorba doar de o glumă proastă.

”Nașul Gigi Becali? (n.r. – Anamaria râde). Divorțul și noua relație. Eternele probleme ale tuturor. Să mă anunțat când e nunta ca să vin și eu. Să-mi spuneți când anunță oficial Gigi că e naș, ca să-l felicit în felul meu unic. Orice naş își are nașul. Gigi face de râs numele lui Dumnezeu și al lui Iisus. Pentru el, să faci rău, să bârfești și să râzi de toți, ca lașul, pe la spate. Sunt motive de a merge mai departe. Ne pierdem timpul. Cât despre tot ce se vorbește despre familia mea, soțul meu, averea noastră… Este jenant și prefer să spun atât: la final o să vorbesc doar eu, căci audiența o să amuțească”, a afirmat impresara pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel