Una dintre cele mai cunoscute voci de radio din România, diagnosticată cu cancer. Lucian Mîndruță a făcut un apel disperat: „Poate reușim să strângem o parte din sumă”

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Irwan
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Irwan

Lucian Mîndruță a făcut un apel disperat, după ce o prezentatoare de radio a fost diagnosticată cu cancer. 

Una dintre cele mai cunoscute voci de radio din România a fost diagnosticată cu cancer. Deși a vrut să țină departe de public problemele cu care se confruntă, de data aceasta are nevoie de ajutorul oamenilor. 

Una dintre cele mai cunoscute voci de radio din România, diagnosticată cu cancer

Este vorba de Alina Vancia, care a mai primit încă o lovitură dură. Deși credea că a scăpat de boala nemiloasă cu care a fost diagnosticată, acum prezentatoarea a primit vestea cruntă pentru a treia oară. Colegul Alinei, Lucian Mîndrută, a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare prin care i-a îndemnat pe cei care doresc și pot să o ajute pe Alina pentru a trece peste această greutate din viața ei. 

„Dragilor, aș vrea să ajutăm o voce să ne vorbească sănătoasă mai departe.

O voce de radio. O știți, sigur după timbru, dar cred că și după nume: Alina Vancia. Ce nu știți e că se luptă cu un cancer și e la a treia bătălie. Chirurgie de colon, citostatice, o pauză și o speranță și acum iar… iar e nevoie de chirurgie. Acum trebuie scos un nodul de pe ficat.

Așadar vă cer eu un mic ajutor, că ea nu vrea să zică nimic. Poate reușim să strângem împreună măcar o parte din suma necesară operației și mai ales recuperării, aproximativ 5000 euro, la prima strigare. În primul comentariu sunt datele de IBAN ale Alinei. Știu că sunteți ori după vacanțe, ori în vacanțe, ori vă pregătiți de vacanțe, dar sper să găsiți un colț de buzunar sau măcar un share și pentru Alina noastră de la radio. Mulțumesc!”, a scris Lucian Mîndruță pe pagina sa de Facebook.

Alina Vancia este una dintre cele mai cunoscute voci de radio din România

Alina Vancea profesează în domeniu de mai bine de 20 de ani. Prezentatoarea de radio spunea că a fost îndrăgostită de această meserie încă din prima clipă. 

„Acum. Tot ce se întâmpla acum, în acest moment poate fi transmis rapid la radio. Nu ai nevoie decât de informația verificată din 3 surse și gata, i-ai dat drumul în aer. Totul se mișcă mult mai repede decât în televiziune, unde e drept, te ajuta mult imaginea. Atât de mult, încât nici n-ai nevoie tot timpul de cuvinte.

Dar la radio trebuie să fii nu numai rapid în transmiterea informației, trebuie să fii clar și concis. Pentru ca mesajul tău să fie recepționat așa cum trebuie. De asta iubesc si am iubit radioul in ultimii peste 20 de ani.

Plâng uneori de neputință, când nedreptatea ia locul normalității, dar mai des mă bucur. Oamenii din jurul meu, unele evenimente, apusul ori răsăritul, firul crud al ierbii. Toate și multe, multe altele sunt motive de bucurie. Când mi-e greu, mă gandesc că și cea mai rea zi din viața tot 24 de ore are, nu mai mult”, mărturisea Alina Vancia la Digi FM.

Citește și: Ce pensie încasează Serghei Mizil de la statul român. Nimeni nu se aștepta la o asemenea sumă de bani

Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat fiul în secret: „Am făcut o chestie în familie, la mine la țară, nu am vrut ceva mai mult”

Flavius Nedelea și Iulia Sălăgean formează cel mai nou cuplu din showbiz. Cum s-a afișat fostul iubit al Anamariei Prodan cu blondina/ FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel