Ce pensie încasează Serghei Mizil de la statul român. Nimeni nu se aștepta la o asemenea sumă de bani

Data publicării:
Sursă foto: Facebook/ Serghei Mizil
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/ Serghei Mizil

Serghei Mizil a dezvăluit ce pensie încasează de la statul român. 

Serghei Mizil a dezvăluit, în timpul podcastului „Pe bune”, realizat împreună cu fiica lui cea mică, Ana Mizil,  ce pensie primește de la stat. Nimeni nu se aștepta ca vedeta să primească o sumă atât de mică. 

Ce pensie încasează Serghei Mizil de la statul român

Mai exact, Serghei Mizil primește de la stat suma de 1.200 de lei, în contextul în care medicamentele pe care le ia costă 2.000 de lei. 

„Gândiți-vă că eu am pensie 1.200 și mă costă medicamentele 2.000! Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă…”, a spus Serghei Mizil.

Un bărbat și-a permis să-l întrebe cum de are, totuși, pensie, dacă nu a muncit

„Nea Serghei, ai zis că nu ai muncit vreodată la stat. Cum de ai pensie?”.

Fără vreo ezitare, Serghei Mizil i-a răspuns imediat bărbatului curios. 

„Băi, nea întrebătorule, să-ți explic… La toate firmele, mi-am plătit taxele pentru a avea pensie, plus că sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici, însă de acolo nu mi-a venit pensie. Am avut contract de muncă toată viața mea! Ceaușescu lucra de la 14 ani, eu de la 8 ani. Am lucrat prima dată la un pulover, apoi m-am axat pe scos dopuri de vin!”, a fost răspunsul său.

Drama neștiută a lui Serghei Mizil

Serghei Mizil este întotdeauna cu zâmbetul pe buze și binedispune pe toți din jurul lui cu carisma sa. Cu toate aste, puțini sunt cei care știu că actorul a trecut prin momente grele, în urmă cu ceva timp.

În cadrul unui interviu, Serghei Mizil a povestit că cel mai greu moment din viața sa a fost atunci când și-a pierdut nepotul, fiul Oanei Mizil. Băiatul avea 25 de ani, iar vestea tragică a picat ca un fulger peste familie. Tânărul și-a pierdut viața în urma unui accident cu motocicleta. 

„Am plâns când mi-au murit persoane apropiate, apoi am ieșit la șpriț și veselie. Nu am fost însă marcat ani de zile, nu am purtat doliu. Mie doliul și nunta mi se pare niște chestii primitive.

Dar cel mai greu moment din viața mea a fost atunci când a murit Răzvan, nepotul meu, fiul Oanei.

A murit fulgerător și complet aiurea. Momentul a fost groaznic, a fost total nedrept să moară copilul ăla. Avea 25 de ani, nevasta lui era la Snagov cu noi, avea o fetiță și era însărcinată cu al doilea copil. Eram foarte legat de Răzvan, era singurul care ne putea duce numele mai departe. Îmi aduc aminte că era de Paște, era singurul care adusese lumină de la biserică.”, a spus Serghei Mizil, pentru fanatik.ro 

Serghei Mizil: „Era prea tânăr, un copil extraordinar”

Serghei Mizil este și acum în stare de șoc și nu poate să-și revină după această pierdere. Bărbatul recunoaște că nepotul său era un copil extraordinar de cuminte și la locul lui.

„Eram la masă a doua zi și m-a sunat cineva să-mi spună că e mort pe șosea, făcuse accident de motocicletă. Eu credeam că e în curte și chestia asta mi-a rămas în minte. Îmi aduc aminte că eram numai lepre la masă și singurul care ne-a adus lumina de la biserică, murise.

Era prea tânăr, un copil extraordinar, mi s-a părut groaznic. Dacă e cineva bolnav asta e, te aștepți, ești pregătit. Dar când are 25 de ani și, de la masă, te duci să-l îngropi, este urât”,  a mai spus actorul, pentru aceeași sursă citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel