Un pui de focă ia prima lecție de înot. Cea mai simpatică imagine a zilei. VIDEO de 3 milioane de vizualizări

Data actualizării: | Data publicării:
 Un pui de focă are prima lecție de înot. Captură foto Twitter
Descriere foto: Un pui de focă are prima lecție de înot. Captură foto Twitter

Un videoclip cu un pui de focă în timp ce ia prima lecție de înot a devenit viral pe rețelele de socializare, unde a adunat peste 3 milioane de vizualizări.

Videoclipurile cu animale simpatice fac deliciul internăuților, care se amuză și se binedispun, de câte ori un necuvântător ajunge vedetă online.

Un nou video acaparează internetul: un pui de focă are prima lecție de înot.

 

Rex Chapman a postat clipul de 42 de secunde pe Twitter și a fost vizionat deja de peste 3 milioane de ori până acum. După cum se vede în clip, un instructor a început prin scufundarea  bebelușului de focă într-un bazin de apă.

Puiul părea destul de emoționat și își ridica privirea spre instructor pentru ajutor. Ușor, ușor, puiul de focă a fost aruncat în piscină, unde a început să înoate cu încredere. După o vreme, instructorul își  mâna de pe puiul de focă, în timp ce acesta pare că se simte în siguranță în apă.


„Acest pui de focă înotând pentru prima  dată este cel mai dulce lucru pe care îl veți vedea astăzi”, este descrisă filmarea.

 

Videoclipul a strâns peste 3 milioane de vizualizări  și 22.000 de redistribuiri.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel