Un polițist seamănă leit cu Dwayne Johnson. Reația actorului când și-a văzut sosia

Data publicării:
Dwayne Johnson, foto Instagram
Descriere foto: Dwayne Johnson, foto Instagram

Un polițist a devenit celebru peste noapte, după ce internăuții au observat asemănarea incredibilă a acestuia cu actorul Dwayne Johnson, The Rock. 

Eric Fields este polițist și recent a devenit celebru datorită asemănăriic cu celebrul actor. 

Imaginile cu ofițerul de poliție cu iz de super erou au făcut înconjurul înternetului, ajungând, în cele din urmă, chiar în mâinile celebrului actor  Dwayne Johnson, care s-a arătat fascinat se asemănarea dingtre ei. The Rock vrea acum să-și cunoască sosia. 

 

Actorul a postat și el imaginile pe contul său de Twitter, în care i-a făcut și un compliment polițistului. 

„Tipul din stânga este mult mai tare decât mine”, a transmis Dwayne, referindu-se la polițist. 

„Ai grijă de tine, frate. Îți mulțumim pentru serviciile tale. Într-o zi vom bea @Teremana și abia aștept să aud toate poveștile tale cu The Rock pentru că sunt convins că ai destule.”, a mai spus actorul.


Polițistul spune că i s-a întămplat de mai multe ori să fie confundat cu celebrul actor și că se simte chiar flatat de această asemănare. 

 „Mi s-a spus The Rock. Nu am o problemă cu asta. E amuzant. Mă flatează”, a spus el pentru  AL.com.

 

Dwayne Johnson „The Rock” este cel mai bine plătit actor din lume. Ce avere a adunat în ultimii trei ani

 

 

Potrivit rapoartelor sale financiare, Dwayne Johnson este cel mai bine plătit actor de pe lista Forbes a celebrităților.  În 2020, The Rock a fost  a zecea cea mai bine plătită celebritate din lume. Este o creștere față de 2019, când actorul s-a clasat pe locul 15 în aceeași listă. În prezent, el se situează sub Kanye West, Tyler Perry și LeBron James, printre alții.

La evoluția financiară a actorului contribuie și veniturile pe care le va încasa pentru următoarele filme: Black Adam, Jungle Cruise și Red Notice. 

 

Potrivit Forbes, fostul star wrestling poate obține mai mult de 20 de milioane de dolari pe film datorită carierei sale cinematografice de succes. Și, bineînțeles, încă primește cecuri pentru apariția  sa în sitcomul Young Rock și pentru că este gazda emisiunii The Titan Games.


Fanii lui The Rock știu că acesta petrece mult timp în sala de sport, un obicei care îi ține ocupat Instagram-ul și care îl ajută să își promoveze linia de îmbrăcăminte Under Armor Project Rock. În timp ce filmează Black Adam, starul continuă să își etaleze fizicul de supererou și antrenamentele epuizant de la 4 dimineața.

Vedeta a reușit să adune o avere frumușică de pe urma proiectelor în care s-a implicat. Ultimii trei ani, de departe, au fost extrem de glorioși din punct de vedere financiar, iar ăsta e doar începutul. 

 

În 2018, The Rock a obținut un venit de 124 de milioane de dolari


Forbes a declarat că venitul de 124 de milioane de dolari obținut de Johnson în 2018 din filmele sale și din serialul Ballers HBO a fost cel mai mare venit înregistrat vreodată din actorie în cei 20 de ani în care publicația a urmărit veniturile celebrităților.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel