Un pensionar a făcut senzație la Românii au talent. Glume deocheate și autoironie: "Mi se pare că aţi dat prea mult din casă” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Sorin Bivolaru, captură foto ProTv
Descriere foto: Sorin Bivolaru, captură foto ProTv

Sorin Bivolaru, un pensionar din București, a făcut senzație la Românii au Talent. Momentul artistic a convins juriul să-i dea patru de "DA".

"Mă numesc Sorin Bivolaru, fără misa, fără guru, simplu. Am 61 de ani şi sunt din Bucureşti", a început pensionarul. 

A urmat apoi un maraton de glume deochiate, majoritatea legate de greutatea soției sale, dar și câteva autoironii legate de performanțele sale din dormitor.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

"Ai stofă de a începe această activitate, trebuie să ai mai multă încredere în tine, să ţii cont de o lege de fier a stand-up-ului, întâi începi cu autoironia, după care vezi ce se întâmplă prin casă şi aşa mai departe.


Sexul e o piesă de bază în stand-up, familia, soţia, copiii, e permis aproape orice în stand up, dar ca să se susţină totul e o lege de fier, autoironia. Trebuie să vorbeşti şi despre tine pentru că altfel trăim într-o lume complicată cu sexismul, cu egalitarismul şi aşa mai departe", a spus Florin Călinescu.


"Mie mi s-a părut că a fost destul de autoironic. La un moment dat autoflagelat în public", a completat Smiley

"Când a vorbit de cm şi de dimensiuni, asta e adevăr ştiinţific. Nu a fost o autoironie, a fost o observaţie", a intervenit Florin Călinescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel