Un nou tatuaj pe corpul fostului soț al Andreei Bălan. George Burcea: ”Duc în spate păcate”

Data actualizării: | Data publicării:

George Burcea și-a tatuat un moment unic din viața lui. Despre ce este vorba

George Burcea a postat recent câteva fotografii, pe contul lui de Instagram, în care arăta momentul în care îi este tatuat un moment prezentativ vieții lui. 

Se pare că actorului îi este dor de casă, de fetițele lui, de momentel unice pe care acesta le-a avut cu familia. Ca să mai treacă puțin din durere Geroge a decis să marcheze aceste momente frumoase printr-un tatuaj. 

În poze se observă cum George Burcea își ține în brațe prințesele. Mai mult decât atât, George a ales și o melodie descriptivă momentului. Melodia este a lui Connect-R, iar versurile descriu momentele grele prin care un om a trecut și despre faptul că dorul de casă își pune amprenta în viața lui.

”Mă fac că nu văd Doamne, că duc păcate de-o vreme, le duc în spate pe toate. Mi-am făcute teme și scheme, justificări la probleme, să pară totul devreme...”

Reamintim că George Burcea s-a despărțit de Andreea Bălan, iar acum formează o relație cu Viviana Sposub, prezentatoarea de la ”Vorbește Lumea” de pe Protv.

Citește mai mult despre Viviana Sposub

Citește mai mult despre relația Vivianei și George BurceaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel