Viviana Sposub: "Te iubesc și te aștept acasă"

Data publicării:
Viviana Sposub, foto instagram
Descriere foto: Viviana Sposub, foto instagram

Cu toate că și-a dorit să ajungă în finală și, de ce nu, chiar să câștige marele premiu, fostul soț al Andreei Bălan s-a văzut nevoit să abandoneze.

În episodul de aseara, din emisiunea „FERMA” difuzată pe ProTV, George Burcea împreună cu Viviana Sposub au trecut prin momente emoționante. Starea lor a fost trecută de la extaz la agonie. 

Duelul dintre Viviana Sposub și Ana-Maria Ababei a fost unul dificil, pentru prezentatoarea de la Protv. Învinsă de Ana, aceasta a acceptat că trebuie să plece din competiție, dar nu înainte de a-i lăsa un mesaj video lui Burcea, care era plecat să își facă câteva analize de rutină, în urma căzăturii de la penultimul duel. 

”Simt că trebuie să îți spun asta, și anume că TE IUBESC, voiam să îți spun față în față, dar nu regret nimic din ce am simțit și trăit în această competiție. Te aștept acasă”, mesajul trimis de Viviana pentru George Burcea, potrivit ProTV.

Însă viața e despre decizii. Uneori extrem de dificile...aproape dureroase! Prezentatoarea emisiunii i-a spus lui George că Viaviana a pierdut duelul și că a fost nevoită să plece. Însă rezultatele medicale ale lui George Burce au răsturnat toată situația, nemaiputând să continue competiția doar dacă acesta semnează pe propria răspundere că este de acord să continue jocul. În cazul în care dorește să plece acasă, locul lui va fi luat de Viviana Sposub.

Emoții, lacrimi, durere și o despărțire. Lupta dintre rațiune și iubire s-a dat între cei doi artiști. În cele din urmă George a decis să îi cedeze locul Vivianei și să plece acasă. 

Despărțirea s-a lăsat cu îmbrățisări, lacrimi și multe declarații de dragoste

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel