Un nou divorț zguduie showbiz-ul. Actorul Vlad Zamfirescu s-a despărțit de soția sa

Data publicării:
Vlad Zamfirescu, foto Facebook
Descriere foto: Vlad Zamfirescu, foto Facebook

Vlad Zamfirescu și soția sa au pus capăt căsniciei. Cei doi au doi copii împreună.

Potrivit Click, actorul Vlad Zamfirescu și-ar fi părăsit soția în urmă cu câteva luni, dar au ținut totul secret. Cei doi au fost împreună peste 20 de ani și au doi copii, pe Ștefan, în vârstă de 12 ani și Matei, în vârstă de 14 ani. 

Surse apropiate culplului au declarat pentru Click! că ruptura s-ar fi produs în urmă cu câteva luni și că Mihaela, soția actorului, ar fi acceptat foarte greu decizia acestuia de a divorța.

În urmă cu două săptămâni, Vlad Zamfirescu a acordar un interviu pentru Click în care a vorbit despre activitatea profesională. Deși nu a dezvăluit nimic legat de despărțirea de soția sa, el a spus că pentrece timpul mai mult la birou, explicând că are foarte multă treabă la final de an. 

«Eu o să stau mai mult pe la birou, asta-i viața, pentru că este închidere de an! O mini vacanță, dar aproape de birou, pentru că am multă treabă. Nu am timp să plec din București, din păcate, anul acesta»., a declarat Vlad Zamfirescu pentru Click, în urmă cu 2 saptămâni. 

Vlad Zamfirescu este fiul marelui actor Florin Zamfirescu. El a moștenit telentul actoricesc de la tatăl său șii și-a creat un nume puternic pe scena teatrului românesc, dar și în cinematografie.


Vlad Zamfirescu s-a născut la Târgu-Mureș, pe 01.03.1974.

A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București, clasa Ion Cojar.

Din 1998, e angajat al teatrului si din 2020 director teatrului Lucia Sturza Bulandra din București dar colaborează cu Teatrul Act și cu Teatrul Nottara din București, cu Teatrul Național din Cluj Napoca și cu Teatrul George Ciprian din Buzău. Din 2005, e președintele companiei culturale Catharsis.

În 2004, a primit premiul special al juriului Festivalului de Teatru Contemporan de la Brașov pentru rolul John din piesa "Bash. O trilogie contemporană" a lui Neil LaBute și, un an mai târziu, UNITER-ul i-a acordat premiul de debut pentru rolul Frederick din "Pelicanul" lui August Strindberg.

În 2008, a jucat un rol secundar în filmul Restul e tăcere, film care a câștigat multiple premii Gopo în 2009, și a fost propunerea României pentru Oscar în acel an.

A regizat filmul Secretul fericirii, pe un scenariu de Alexandru Popa, care a avut premiera în anul 2018 la TIFF și a rulat în cinematografe în acel an.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel