„Un copil poate să doarmă toată noaptea, dacă este învățat cum”. Lucsandra Pavel, consultat în somn, la Pastila de Frumusețe - VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Lucsandra Pavel, consultant certificat în somnul nou născuților și copiilor între 0-6 ani, este invitata Georgianei Ioniță Toader, în emisiunea Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News,  DC Medical și Părinți și pitici. 

Lucsandra Pavel este consultant de somn pentru copii, grupa de vârsta 0-6 ani. Jurnalistă la bază, Lucsandra a absolvit cursurile școlii Institute of Pediatric Sleep and Parenting (SUA) și acum ajută părinții să „antreneze” somnul copiilor. Mai exact, expertul în somnul copiilor spune că fiecare bebeluș poate avea un somn sănătos și corect, dacă este învățat cum. 


Aceasta predă metode de învățare a adormirii independente pentru bebeluși și copii, în functie de vârstă, tipul de problemă și temperamentul copilului. 

Mai mult, aceasta explică faptul că un copil poate să doarmă toată noaptea (cu minime treziri de masă, în număr redus 1-2) încă de la 8-10 săptămâni, dacă este învățat cum.

 

Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 5 august, de la ora 15:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News, DC Medical, Părinți și Pitici, dar și pe DC News TV.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro   și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201           

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/            

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola           

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en             

Site: https://www.spectacola.ro/             

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola            



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel