Un bucătar a murit după ce a căzut într-un ceaun uriaș de ciorbă. Totul s-a întâmplat chiar la o nuntă

Data publicării:
Foto: Imagine demonstrativă, sursa pixabay/ autor PDPics
Descriere foto: Foto: Imagine demonstrativă, sursa pixabay/ autor PDPics

Caz șocant la o nuntă. Bucătarul care pregătea bunătățile pentru eveniment a murit, după ce a căzut  într-un uriaş ceaun de ciorbă.

Tragedia s-a petrecut în Irak. Bucătarul de doar 25 de ani şi-a găsit sfârşitul într-un mod neaşteptat, după ce a căzut chiar în vasul în care gătea mâncarea la o nuntă. Incidentul fatal a avut loc când mesteca în ciorba de pui. Bărbatul a alunecat și a căzut în lichidul fierbinte.  

Oalele uriaşe sunt un lucru obişnuit în Orientul Mijlociu, la nunţile care au de regulă sute de invitați, scrie Insider. 

Bărbatul a ajuns de urgență la spital cu arsuri pe 70% din suprafața corpului și, în ciuda eforturilor medicilor, a murit la cinci zile după incident. Tânărul era unul dintre bucătarii care pregăteau meniul de nuntă pentru Hazel Hall, un local din districtul Zakho, în nord-estul Irakului.

În urma sa au rămas trei copii, cel mai mic în vârstă de șase luni, a transmis familia, potrivit Arab News.

O rudă a dezvăluit că bărbatul „lucra ca bucătar de opt ani și prepara meniuri pentru petreceri de nuntă, înmormântări și alte evenimente. În ultimii doi ani, a lucrat la bucătăriile localurilor de nuntă pentru 25.000 de dinari (17 dolari americani) pe zi”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel