Un bărbat a ajuns de urgență la spital, după ce a folosit un produs de înfrumusețare banal. Ce greșeală a făcut acesta

Data actualizării: | Data publicării:
Haydenphobia, captură tiktok
Descriere foto: Haydenphobia, captură tiktok

Un tânăr a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit o reacție alergică de la un produs banal de înfrumusețare, pe care majoritatea oamenilor îl utilizează frecvent.

Tot mai multe persoane aleg să-și vopsească părul acasă, însă majoritatea omit să testeze produsul pe o bucată mică de piele ca să verifice dacă sunt alergici la vreunul dintre ingredientele pe care aceasta le conține. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul unui tânăr, care a decis să își vopsească părul acasă. Acesta a ezitat să testeze produsul înainte de folosire, motiv pentru care s-a ales cu o alergie gravă și a ajuns de urgență la spital.

S-a născut cu o malformație și a fost abandonat de părinți. Cum i s-a transformat viața bărbatului „fără pomeți”

Bărbatul  a postat și un videoclip pe TikTok în care le arată celor care îi urmăreasc activitatea cât de urât a reacționat organismul lui la vopseaua de păr. Prima dată i-a apărut o umflătură în zona tâmplei, care s-a extins la nivelul ochilui stâng, iar mai apoi i-a cuprins întreaga față.

Din dorința de a-i face pe ceilalți să nu facă aceeași greșeală, el a postat imaginile cu un puternic impact emoțional pe rețeaua socială, însă tot mai mulți i-au comentat tânărului spunându-i că și ei fac aceeași greșeală și omit să testeze produsul înainte.

Și-a mutilat fața pentru a arăta ca un Orc. Cum s-a transformat

 

@haydenphobia

still milking this for all it’s worth##oops ##uni ##ow

♬ original sound - Breland Emory



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel