Și-a mutilat fața pentru a arăta ca un Orc. Cum s-a transformat

Data publicării:

Un bărbat din orașul Iguatemi, pasionat de modificările corporale și-a implantat doi colți uriași pentru a semăna cu personajele fantastice din filmul Warcraft - orcile.

 

Bărbatul, numit Orc, și-a tatuat aproximativ 80 la sută din corp. Recent, acesta a cheltuit  aproximativ 400 de lire sterline pentru a-și implanta  doi dinți uriași care îi ies din gură. Bărbatul de 41 de ani provine din micul oraș Iguatemi, la granița dintre Paraguay și Brazilia, și spune că și-a făcut primul tatuaj la vârsta de doar 15 ani.  La 35 e ani a continuat să își tatueze corpul și intenționează să își mai facă, în viitor. Orc are o serie de piercing-uri inserate sub piele,  precum și globi oculari tatuați și o limbă despicată.

În ciuda faptului că o mulțime de oameni cred că arată foarte ciudat, el insistă că este doar el însuși, ceea ce poate face oricine dintre noi, într-adevăr. El a explicat: „Încerc să fiu eu însumi, acestea sunt doar ideile mele, inspirațiile mele venind din inimă. Nu mă inspiră nimeni”.

Poate în mod surprinzător, Orc a spus că primește destul de multă atenție pentru aspectul său unic. Cu toate acestea, în ciuda a ceea ce ați putea crede, majoritatea comentariilor sunt aparent pozitive: „Îmi spun lucruri bune care mă motivează să continui”, a spus acesta.

Orc este mândru de stilul său și de felul în care s-a făcut să arate, dar a spus că familia și prietenii săi nu au susținut la fel de mult unele decizii:  „Am fost crescut în Campo Grande, un oraș din centrul Braziliei, de către părinții mei. Mamei mele nu-i plăcea, tatăl meu tolera și prietenilor mei li se părea ciudat.  Oamenii răi există peste tot și sunt mereu în preajmă, dar nu mă deranjează”, a spus acesta, potrivit Daily Star.

El intenționează să continue cu tatuaje și modificări ale corpului idiferent de părerea oamenilor din jur: "Trăiește, fii fericit, călătorește, iubește. Fă ce vrei. Viața trece repede și moartea este sigură”, a mai adăugat acesta.

În ciuda aspectului său, Orc este căsătorit și este tatăl unei fetițe.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel