Și-a mutilat fața pentru a arăta ca un Orc. Cum s-a transformat

Un bărbat din orașul Iguatemi, pasionat de modificările corporale și-a implantat doi colți uriași pentru a semăna cu personajele fantastice din filmul Warcraft - orcile.

 

Bărbatul, numit Orc, și-a tatuat aproximativ 80 la sută din corp. Recent, acesta a cheltuit  aproximativ 400 de lire sterline pentru a-și implanta  doi dinți uriași care îi ies din gură. Bărbatul de 41 de ani provine din micul oraș Iguatemi, la granița dintre Paraguay și Brazilia, și spune că și-a făcut primul tatuaj la vârsta de doar 15 ani.  La 35 e ani a continuat să își tatueze corpul și intenționează să își mai facă, în viitor. Orc are o serie de piercing-uri inserate sub piele,  precum și globi oculari tatuați și o limbă despicată.

În ciuda faptului că o mulțime de oameni cred că arată foarte ciudat, el insistă că este doar el însuși, ceea ce poate face oricine dintre noi, într-adevăr. El a explicat: „Încerc să fiu eu însumi, acestea sunt doar ideile mele, inspirațiile mele venind din inimă. Nu mă inspiră nimeni”.

Poate în mod surprinzător, Orc a spus că primește destul de multă atenție pentru aspectul său unic. Cu toate acestea, în ciuda a ceea ce ați putea crede, majoritatea comentariilor sunt aparent pozitive: „Îmi spun lucruri bune care mă motivează să continui”, a spus acesta.

Orc este mândru de stilul său și de felul în care s-a făcut să arate, dar a spus că familia și prietenii săi nu au susținut la fel de mult unele decizii:  „Am fost crescut în Campo Grande, un oraș din centrul Braziliei, de către părinții mei. Mamei mele nu-i plăcea, tatăl meu tolera și prietenilor mei li se părea ciudat.  Oamenii răi există peste tot și sunt mereu în preajmă, dar nu mă deranjează”, a spus acesta, potrivit Daily Star.

El intenționează să continue cu tatuaje și modificări ale corpului idiferent de părerea oamenilor din jur: "Trăiește, fii fericit, călătorește, iubește. Fă ce vrei. Viața trece repede și moartea este sigură”, a mai adăugat acesta.

În ciuda aspectului său, Orc este căsătorit și este tatăl unei fetițe.

 

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 04 noi, 16:00 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play