Un avion s-a prăbuşit în județul Suceava. Două persoane au murit

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Pexels (Matheus Bertelli)
Descriere foto: Sursă foto: Pexels (Matheus Bertelli)

Suceava: Doi bărbaţi au murit în accidentul aviatic; proprietarul avionului făcea cursuri de pilotaj

Doi bărbaţi au murit în accidentul aviatic de la Hurjuieni, unul dintre aceştia fiind proprietarul avionului de mici dimensiuni, a confirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată.

"Din păcate, informaţia iniţială se confirmă, sunt două victime decedate de sex masculin. Colegii mei ajunşi la faţa locului nu au găsit probleme deosebite în sensul ca avionul să fie în flăcări. S-a asigurat perimetrul, iar ancheta a fost preluată de organele abilitate", a spus Alin Găleată, ajuns în comuna Gălăneşti.

Victimele accidentului aviatic, în vârstă de 30, respectiv 42 de ani, sunt un instructor din Bucureşti şi un bărbat din Suceava care îşi cumpărase avionul de câteva zile şi făcea cursuri de pilotaj, notează Agerpres.

 

Potrivit surselor Antena 3, un cioban este cel care a sunat la 112 și a semnalat prezența epavei avionului pe un câmp. Nimeni nu a observat aeronava când s-a prăbușit, notează DC News.

Presa locală anunţă că unul dintre morţi este fratele fostului ministru Cristian Adomniţei

Potrivit Monitorul de Suceava, victimele sunt Marcel Iliese, instructor din București, şi Bogdan Adomniţei, din Suceava.  Avionul decolase de la Frătăuți. Mai mult, cotidianul local scrie că aeronava de mici dimensiuni ar figura înmatriculată în Letonia și este destinată scopului recreativ. Adomniței achiziționase avionul de circa o săptămână și lua ore de zbor. Duminică, județul Suceava s-a aflat sub cod meteo galben, în zonă înregistrându-se vreme rea. Marcel Iliese avea 58 de ani, iar Bogdan Adomniței 42 de ani.


 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Actualitate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel