Un angajat al TVR s-a aruncat de la etaj. Bărbatul a murit pe loc

Data actualizării: | Data publicării:

Un angajat al TVR a recurs la un gest extrem sâmbătă. Bărbatul în vârstă de 50 de ani s-a aruncat de la un etaj superior al clădiri turn a Televiziunii Române

TVR a anunţat că angajatul instituţiei "şi-a luat viaţa într-un mod dramatic".

"Anunţăm cu regret şi cu mare tristeţe că unul dintre colegii din Televiziunea Română şi-a luat viaţa într-un mod dramatic. Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente atât de tragice. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a informat Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al Televiziunii Publice.

Potrivit celor prezentate de România TV, bărbatul care s-a auncat de pe Televiziune era angajat în cadrul departamentului Sport. Acesta era cameraman și șofer la TVR, notează DC News.


Procurorii Capitalei efectuează investigaţii în acest caz.

"Prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că în curtea unei societăţi a fost găsit decedat un bărbat, posibil precipitat de la mare înălţime", a informat, anterior, Poliţia Capitalei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri - Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsufleţit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei, notează Agerpres.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel