Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, clipe romantice sub așternuturi. Cum s-au pozat cei doi

Data actualizării: | Data publicării:

Anamaria Prodan, o nouă ipostază tandră alături de soțul ei. Cum s-au afișat cei doi după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul.

Chiar dacă soțul ei a anunțat divorțul, Anamaria Prodan face tot ce îi stă în putință pentru a demonstra oamenilor că a fost doar o glumă, iar căsnicia lor nu se va destrăma niciodată. Vedeta nu uită să îi facă declarații de iubire lui Laurențiu Reghecampf pe rețelele de socializare, iar acum a postat o fotografie în care apare goală alături de soțul ei, sub așternuturi. 

 


„Pentru ca lumea este atât de rea, pentru ca am devenit animale, ne judecam, ne umilim, ne tradam, petrecem ani in dușmănie și strângem venin in noi ... pentru ca ne dușmăniți atât de rău am sa va prezint o poveste unica de dragoste între 2 copii care au pornit singuri fara nici un ajutor ... și și au jurat dragoste și respect etern și și au jurat sa ajungă in varful piramidei și și si au jurat sa moara împreuna. Ținându de de mâna. Laurentiu și Anamaria Reghecampf ... ANAMARIA FARA MOȘTENIRILE MAMEI .... am sa las aceste mailuri sa vorbeasca, poate ele reușesc sa va facă sa înțelegeți. DRAGOSTEA UNICA ȘI PURA ... DIN CARE S A CLĂDIT UN IMPERIU ȘI O FAMILIE DE VIS”, a scris Anamaria prodan pe rețelele de socializare.


Anamaria a publicat pe internet mai multe mesaje în care Laurențiu Reghecampf îi făcea declarații de iubire. 


“Vă mulțumesc tare mult pentru că m-ați sunat. Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni.


Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

 

Citește și: Bianca Drăgușanu, ipostază incendiară pe balcon, în costum de baie. Fanii au rămas fără suflare/ FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel