Ultimele informații despre starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru. Cum se simte mama celebrului prezentator TV

Data publicării:
Mihai Mitoșeru și mama sa. Foto Facebook
Descriere foto: Mihai Mitoșeru și mama sa. Foto Facebook

Camelia Mitoșeru, mama cunoscutului prezentator TV Mihai Mitoșeru, a fost operată de urgență, în urmă cu patru zile, după ce a fost diagnosticată cu o tumoră beningnă-meningiom, care îi punea viața în pericol.

Mihai Mitoșeru poate răsufla ușurat. Mama lui urmează să fie externată din spital iar operația a fost un succes. 


Camelia Mitoșeru a trecut prin probleme grave de sănătate. Mama prezentatorului Tv a fost diagnosticată cu o tumoră beningnă-meningiom, o boală care îi punea viața în pericol și pentru care trebuia operată de urgență. Lovitura a fost dublă pentru Mihai Mitoșeru, după ce a aflat că medicii au amânat operația, din lipsă de sânge. 

Marți, Mihai Mitoșeru făcea un apel disperat către bucureșteni, în care le cerea să îi ajute mama, care avea nevoie de sânge, pentru a putea fi operată. 

Miercuri,  mama prezentatorului Tv a putut fi supusă intervenției chirurgicale. 

„Datorită vouă astăzi de la ora 15:30 Mama intra in operatie, dar greul acum începe! Va Multumim tuturor și va rugam sa ne țineți pumnii!”, a anunțat prezentatorul Tv pe rețelele de socializare. 


Din fericire, operația a fost un succes, după cum anunța Mihai Mitoșeru. 

 

”Operația s-a terminat cu succes! A durat mult, dar nu au fost probleme! Acum să sperăm că se va recupera repede! Mulțumim lui Dumnezeu și tuturor celor care au fost lângă noi!”, a transmis Mihai Mitoșeru pe pagina sa de Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel