Ultimatumul lui Lilith din Rac. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Data publicării:
Foto Unsplash
Descriere foto: Foto Unsplash

Lilith/Luna Neagră și-a început tranzitul prin semnul Racului pe 14 aprilie și va intra în Leu pe 8 ianuarie 2023. 

Lilith se pregătește să iasă din Rac. Va ieși din acest semn pe 8 ianuarie 2023, dar până atunci ne va mai da un test. 

Pe 3 decembrie 2022 avem un aspect de temut, opoziția lui Lilith din Rac cu Pluto din Capricorn. Cu alte cuvinte, Priap va fi în conjuncție cu Pluto. Acest aspect arată schimbarea raportului de forțe între două energii foarte puternice: una ce apără trecutul și alta ce apără viitorul.  

Lilith se poate interpreta în raport cu Priap, dacă Lilith este independența, Priap este teama și trauma. Arată exact unde tragem cu dinții de ceva ca să nu pierdem, dar din păcate vom pierde, arată teama noastră. Arată o traumă care ne doare, dar de care nu ne putem detașa.

Recomandări pentru fiecare zodie și Ascendent:

Berbec / Ascendent în Berbec

Cu Lilith în casa a 4-a, iar Priap în casa a 10-a sunt atât de multe evenimente în cadrul familiei, încât să te facă să îți dai seama că unele lucruri nu depind de tine, că nu este sfârșitul lumii. Vorbim de casă, de familie, de atașamente. Tu tragi de astea, însă lucrurile se întâmplă tocmai ca să îți arate cine ești tu. Apar evenimente destul de importante pe plan profesional, însă nu ai încredere. Va trebui să știi să jonglezi cu ambele cadre – cel profesional și cel familial. Trebuie să nu te mai întorci obsesiv către familie, ci să fii tu însuți, dezlegat cumva de ancora ce te trage spre ei.

Taur / Ascendent în Taur

Lilith tranzitează casa a 3-a și va zgudui puțin relația cu frații și surorile. Veți trece prin situații în care veți fi rebeli, veți comunica într-un anumit fel pentru a ieși în evidență. Însă Priap este în casa a 9-a, iar acolo vă e teamă să nu cumva să cădeți în plasă, să vă păcăliți. De unde vine teama aia? Aveți o rană a nedreptății pe care trebuie să v-o reparați. Aveți grijă multă la tot ce înseamnă documentația pe care o realizați. Dacă veți încerca să furați, nu e deloc de bine.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Lilith trece prin casa a 2-a. Vreți să vă demonstrați independența financiară. Independența financiară are urcușuri și coborâșuri, iar Priap este în casa a 8-a la voi. Dacă aveți rate, credite, datorii, o să vă doară, o să atârne mai mult decât este cazul, dobânzile. Partea asta financiară poate fi o corvoadă. Dar și pierderea puterii va fi un laitmotiv al perioadei următoare. 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel