Ultima oară era concurentă, iar acum prezintă emisiunea! Prima poză cu Gina Pistol și echipa MasterChef - Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Data actualizării: | Data publicării:
Gina Pistol MasterChef 2024 Sezonul 9
Descriere foto: Gina Pistol MasterChef 2024 Sezonul 9

Gina Pistol a făcut recent public anunțul prin care va prezenta emisiunea Masterchef, de la PRO TV, care se află la cel de-al 9-lea sezon! 

Fanii celebrului cuplu - Smiley și Gina Pistol - au fost în delir când anunțul a fost făcut oficial. Gina Pistol va fi prezentatoarea îndrăgitei emisiuni de-a lungul întregului sezon. Primele poze au apărut în decursul zilei de ieri, însă printre acestea a fost publicat și formatul întreg al echipei, al fețelor care vor reprezenta emisiunea în 2024.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Florin Dumitrescu (@chefflorindumitrescu)

 

Mai zâmbăreți ca niciodată, cei 3 chefi și Gina Pistol și-au exprimat entuziasmul cu privire la concurenții care vor da tot ce pot în fața celor 4 vedete. Ei vor fi jurizați de cei 3 bucătari profesioniști, având-o și pe iubita lui Smiley alături de ei.

Motivul pentru care Gina Pistol s-a alăturat formatului echipei MasterChef

Pasionată de gastronomie, Gina a avut șansa să trăiască pe pielea ei experiența MasterChef România, fiind concurentă în ediția „Proba celebrității”. Despre cum a primit provocarea de a fi gazda noului sezon, aceasta a spus: „Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simțit ce înseamnă să gătești sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni frumoși și interesanți, dar și să trăiesc emoțiile ce vor umple platoul de filmare.”

Ce spun cei 3 chefi despre noua ediție

Cătălin Scărlătescu: Era normal să fie o știre atât de importantă, pentru că noi am început era jurizării farfuriilor în Țara Românească. Deci cu noi a început practic acest spectacol gastronomic.

Florin Dumitrescu: Am deschis avizierul și ne-am uitat să vedem ce restanți avem de plătit după atâția ani, practic.

Sorin Bontea: Sincer, abia aștept să iau tot culoarul ăla pe care îl vor parcurge și concurenți.

Aceștia și-au arătat entuziasmul față de viitorii concurenți pe care îi vor juriza în viitorul apropiat, lăsând publicului român un show de neuitat.

La postarea Ginei din urmă cu o zi, a reacționat și Smiley:

„Hai și!” a spus artistul, care împarte o casă și o fetiță cu Gina.

Mai mult, unii fani se întreabă cum reușește prezentatoarea să facă față programului, având în vedere că în trecut spunea cum „este dificil să fii mamă”:

„Bravo, bravo, dar nu era vorba că e obosită.. programul încărcat.. familia.. una, alta? Nu mai înțeleg nimic”, a spus unul dintre vizualizatorii postării MasterChef.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel