Uleiul care încetinește albirea părului. Ai nevoie de doar două ingrediente

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Uleiul care încetinește albirea părului se prepară din doar două ingrediente pe care le aveți în cămară.

Uleiul care încetinește albirea părului, îi menține strălucirea se prepară din numai două ingrediente. Uleiul de ceapă are beneficii pentru sănătate. Ceapa este folosită foarte mult în bucătăriile indiene. Nu numai că îmbunătățește gustul alimentelor, dar este, de asemenea, foarte benefică pentru sănătate.

Acest ingredient umil ne uimește în mod surprinzător cu multe beneficii pentru păr. Uleiul de ceapă are proprietăți antimicrobiene și antioxidante care creează un mediu de creștere a părului în jurul scalpului. Acest remediu natural pentru creșterea părului conține un conținut ridicat de sulf care hrănește scalpul și îmbunătățește sănătatea foliculului de păr. Este un ulei minune pentru promovarea recreșterii părului. Aplicarea regulată a acestui ulei va preveni și trata eficient chelia și albirea părului.

Uleiul de ceapă, benefic pentru păr

Uleiul de ceapă este, de asemenea, perfect pentru piele și păr. Sulful se găsește, de asemenea, în cantități mari în ceapă și este bogat în vitaminele A, C, E și complexul de vitamina B. Uleiul de ceapă este bogat în proprietăți anti-bacteriene, antiseptice și antiinflamatorii ajută la combaterea acneei, reduce tusea și mucusul și, de asemenea, vindecă rănile.

De asemenea, are proprietăți antiinflamatorii și anti-bacteriene, ajutând la menținerea sănătății scalpului. Acest lucru, la rândul său, poate reduce uscăciunea, mătreața și albirea prematură a părului.

Uleiul de ceapă, efect asupra pielii

Sucul de ceapă este benefic pentru piele. Dacă aveți probleme cu pielea, atunci ar trebui să utilizați ulei de ceapă (ajută la eliminarea bolilor legate de piele). Să vă spunem că sucul de ceapă este benefic în bolile grave ale pielii, cum ar fi eczemele și psoriazisul. Dacă aveți o rană sau un semn de arsură pe piele, atunci ar trebui să aplicați suc de ceapă, acesta va șterge pata. Antioxidanţii prezenţi în uleiul de ceapă îţi pot vindeca şi acneea.

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel