Tudor Gheorghe: După boală, m-am vaccinat cu ambele doze. Am știut de ce le fac!

Data publicării:
Tudor Gheorghe, foto Facebook
Descriere foto: Tudor Gheorghe, foto Facebook

Tudor Gheorghe a vorbit despre clipele grele prin care a trecut în ultimul an și jumătate și despre infectarea sa cu virusul SARS-CoV-2.

Artistul Tudor Gheorghe a fost invitat la emisiunea Subiectiv, la Antena 3, unde a vorbit despre perioada grea prin care a trecut în ultimul an și jumătate:

„Mi s-a spus de la Bacău că putem să facem spectacolul și când am ajuns acolo mi s-a spus că s-a închis. De atunci, s-a răpit, ni s-au luat spectatori și, după aproape un an, mi-au luat-o și pe doamna Tudor. Nu am avut o perioadă foarte bună. Eu când văd acum și îi aud, pe mulți: Ehh, cu boala asta, ce e? E o făcătură, e o minciună! Nu, nu, nu, mă rog lui Dumnezeu să-i ferească să treacă prin ce am trecut eu.

Și eu am trecut prin boală. Am trecut ușor însă. Dar, o perioadă timp am avut repercusiuni, aveam o tuse seacă, o lenevie, o lipsă de viață. Eu, care sunt un tip vioi, parcă eram bleg așa, nu aveam chef de nimic, dar am trecut și am găsit refugiul în muncă. Dacă nu lucram, înnebuneam“, a precizat artistul Tudor Gheorghe, potrivit DC News.

 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel