Tudor Gheorghe, despre manifestările de Ziua Națională: Tabloul ăsta jenant. Să cânți „Noi suntem români“ la jumări, mă?!

Data publicării:
Tudor Gheorghe, sursa facebook
Descriere foto: Tudor Gheorghe, sursa facebook

Artistul Tudor Gheorghe a vorbit despre manifestările de Ziua Națională a României.

Invitat la Antena 3, Tudor Gheorghe a vorbit despre manifestările care au avut loc pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, dar și despre calitatea clasei politice din acești ani, în opinia artistului inferioară celei de acum 2-3 decenii:

„Mesajul meu către români, de 1 Decembrie. Tot timpul s-a spus azi, pe toate canalele, să ne bucurăm, să ne bucurăm, să ne bucurăm. Zic și eu la fel - să ne bucurăm cât încă mai putem. Să ne bucurăm de puținul care ni s-a dat să ne bucurăm de el. Și să sperăm că acest puțin din ce în ce va fi mai mult. Și o să avem mai multe motive să ne bucurăm.

După '90 am avut primul semnal care mi-a sfredelit inima cu amărăciune. Am văzut un lucru îngrozitor și am bănuit că se va ajunge la ce vedem azi.

În Sala Unirii din Alba Iulia nu au mai intrat împreună toate partidele, au intrat cei de la putere și, la ieșire, ăștia din opoziție s-au întors cu spatele. Asta unde? La Sala Unirii din Alba-Iulia. M-am speriat.

Acestă bucurie afișată azi ostentativ e falsă, nu e acoperită, mă doare inima să spun asta și nu m-am mai dus la Alba Iulia. 25 de ani am fost de 1 Decembrie la Alba Iulia“, a precizat Tudor Gheorghe, potrivit DC News.

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel