Tudor Ciuhodaru, detalii nespuse despre BOALA lui Vladimir Putin. De ce a purtat pătură pe picioare: Soluție radicală, găsește un donator oricând

Data publicării:
Descriere foto: Captură video Youtube/ WION
Descriere foto: Descriere foto: Captură video Youtube/ WION

Medicul Tudor Ciuhodaru a vorbit despre sănătatea lui Vladimir Putin și explicat dacă suferă sau nu de Parkinson, în urma ultimelor indicii.

Posibilele probleme de sănătate ale lui Vladimir Putin au fost în centrul atenției în ultimele două luni. De la bănuielile că are cancer, până la cele că are Parkinson, dar și cele că ar avea probleme psihice, toate au fost atent analizate de medici din întreaga lume, inclusiv de cei din România.

Imaginile din ultima vreme cu Vladimir Putin îl arată pe acesta cu mâinile tremurând sau cu lipsa de echilibru, indicii care i-au făcut pe jurnaliștii britanici, și nu numai, să scrie ample articole despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin.

Potrivit Daily Mail, președintele rus ar suferi de Parkinson și cancer, în timp ce ex-șeful spionajului britanic susține că există indicii care ar conduce că Vladimir Putin ar suferi de o boală neurodegenerativă.

Medicul Tudor Ciuhodaru a comentat imaginile cu Vladimir Putin și toate informațiile despre starea sa de sănătate.

"În Parkinson-ul de origine vasculară pacientul nu prezintă tremurat la repaus, dar cele mai multe cazuri de Parkinson neuro-degenerativ prezintă acest tremur. Este chiar printre primele stadii ale bolii și este întotdeauna un semnal de alarmă pentru pacient. Eu tratez în fiecare zi astfel de pacienți, sunt în general bărbați de peste 60 de ani.

Iar simptomatologia în general are un debut insidios, adică tremurul. Mai ales cel la nivelul membrelor, acesta fiind principalul semn care îi alarmează.

După care apare acea rigiditate. Pacienții se mișcă dificil, apare hipochinezia și bradichinezia. Mișcările sunt lente, de amplitudine redusă, pacientul merge aplecat înainte, pașii sunt mici, ca să-și susțină echilibrul, fața este inexpresivă, apar și tulburările de vorbire", a declarat Tudor Ciuhodaru, în direct la Antena 3.

Citește continuarea pe DC Medical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel