Tudor Chirilă, reacție la anunţul primarului Nicuşor Dan: „De ce şcolile nu se redeschid de luni”

Data publicării:
Tudor Chirilă, foto Instagram
Descriere foto: Tudor Chirilă, foto Instagram

Tudor Chirilă își arată nemulțumirea față de decizia autorităţilor privind relaxarea restricţiilor din Bucureşti. 

Nicușor Dan a anunțat că, de luni, se vor relaxa restricțiile în București. Cum școlile se vor redeschide abia pe 8 febriatie, Tudor Chirilă vine cu o întrebare și un răspuns ironic, la adresa autorităților. 


"Şi atunci de ce şcolile nu se redeschid de luni? De ce mai stau închise încă două săptămâni? Ah, stai, educaţia poate să mai aştepte că na, nu e aşa de importantă", a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

 

Relaxarea restricțiilor în Capitală
 

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că de luni vor fi relaxate mai multe măsuri restrictive impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

"În acest moment avem o hotărâre de Guvern nr 3/2021 din acea serie de hotărâri de Guvern prin care se prelungeşte starea de alertă şi aici lucrurile sunt extrem de clare - dacă indicele coboară sub 3 sau sub 1,5, noi trebuie să aplicăm nişte măsuri clare, deci nu a fost dezbatere propriu-zisă, noi ca şi Comitet Municipal pentru Situaţii de Urgenţă am luat act de aceşti indicatori care sunt furnizaţi de INSP şi am acţionat în consecinţă, deci a fost o decizie oarecum formală din partea acestui Comitet Municipal", a spus Nicuşor Dan, după şedinţa CMBSU.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel