Tudor Chirilă, dezvăluire sensibilă despre familia sa: „Mama a pierdut o sarcină”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Captură video Youtube/ Spectacola

Tudor Chirilă a fost invitat la Interviurile Spectacola, unde a vorbit despre un eveniment extrem de sensibil ce a avut loc în familia sa.

Tudor Chrilă a fost invitat în cadrul emisiunii "Interviurile Spectacola", realizată de Georgiana Ioniță, unde a abordat mai multe subiecte personale. Printre acestea, artistul a ales să povestească și un moment extrem de sensibil pentru familia sa, ce a avut loc în vremea comunismului. Tocmai din cauza faptului că acesta este foarte afectat de acea amintire, o întrebare pusă de un fan la un spectacol l-a deranjat și mai mult pe Tudor Chirilă.

"După spectacolul din Arad am avut o sesiune de întrebări și răspunsuri. A fost o doamnă care milita pentru pro life, era anti avort. Și m-a întrebat ce părere am eu despre asta și dacă am vorbit vreodată cu o femeie care a făcut avort și dacă știu ce înseamnă trauma unui avort. Și i-am spus că da, am vorbit cu mama. Și a întrebat: Dar cu altcineva ați mai vorbit? Știam foarte bine ce e avortul, pentru că mama a pierdut o sarcină în vremea comunismului și cum femeile mergeau pe ascuns să facă întrerupere de sarcină, nu conta din ce motiv. De multe ori ajungeai pe la o moașă în orașul în care locuiai, erau niște tactici traumatizante, periculoase, lipsite de igienă, era oribil. A fost o parte oribilă a societății noastre. Lumea nici nu vorbește despre asta.", a spus Tudor Chirila la Interviurile Spectacola.

Tudor Chirilă, radiografia „visului american”, la Interviurile Spectacola / VIDEO

"Ce facem cu fetele minore care rămân însărcinate"

Mai mult, artistul este cu atât mai contrariat cu cât în România există zeci de mii de copiii părăsiți de familiile lor, ajunși astfel în grija statului român. Chiar dacă este de acord cu faptul că orice făt are dreptul la viață, artistul consideră, de asemenea, că viitorul acestora este mult mai important, pentru că exemplul primit în familie îi va determina și pe ei, la rândul lor, să recurgă la aceleași fapte.

"Tot femeia asta m-a întrebat dacă am vorbit și cu alte femei. Înțeleg că asta este o crimă și am întrebat-o unde vrea să ajungă. De fapt, ea susținea faptul că orice copil are dreptul la viață, nu am contrazis asta, am întrebat-o doar ce facem cu fetele minore care rămân însărcinate, care nu știu ce să facă cu copiii, care aruncă copiii în tomberoane, ce facem cu copiii care cresc în centre de plasament social și sunt abuzați? Ce facem cu cei 47.000 de copiii care sunt în grija statului român? Ce facem cu atâtea destine distruse, care distrug alte destine la rândul lor, pentru că un copil crescut fără dragoste, fără educație ajunge de foarte multe ori să distrugă și el viețile altora. Perpetuăm un lanț de distrugere și i-am zis că discuția nu mai are rost să continue.", a continuat acesta.

Tudor Chirilă: „Ce se întâmplă cu cei care sunt la marginea societății, cei care nu sunt acceptați, nu sunt tolerați?”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel