Nicole Cherry, replică dură pentru fani. Ce a enervat-o la culme pe artistă: "Vă dau block"

Data publicării:
Nicole Cherry, foto Instagram
Descriere foto: Nicole Cherry, foto Instagram

Nicole Cherry a răbufnit, după ce unii dintre urmăritorii artistei au început să tragă un semnal de alarmă legat de pisica acesteia.

Nicole Cherry este nerăbdătoare să își strângă fetița în brațe. În curând, artista va deveni mămică pentru prima dată, iar acest lucru i-a determinat pe unii dintre fani să își dea cu părerea legat de pisica artistei. Mai exact, internauții i-au spus artstei că animalul de companie nu ar trebui să se afle în preajma ei sau a bebelușului ce urmează să îl aducă pe lume.

Acest lucru a scos-o din sărite pe Nicole Cherry, motiv pentru care le-a dat o replică dură celor care își dau cu părerea. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că a vorbit deja cu medicul despre acest lucru și nu va renunța la pisica ei, Lia.

„Nu îmi dați mesaje în legătura cu Lia, că nu e bine în sarcină, că nu e bună pentru copil, că părul, că nu știu ce, nu-mi dau pisica. Mi-am ascultat medicul, medicul mi-a zis că nu e nicio problemă, nu-mi mai scrieți lucrul ăsta, e enervant, nu am ce să vă spun drăguț că mă enervează.

 O iubesc foarte tare, nu va sta bot în bot cu ea, vom avea grijă, îmi momentul în care ai animal te atașezi extraordinar de tare și e ca și cum ai avea copil (…) Lia o să aibă aceeași viață, atenția de care are nevoie, să o accepte pe Anastasia, și sunt sigură că se  vor înțelege de minune.

Îmi cer scuze dacă v-am enervat, nu era mai bine să-mi dai follow sau să îmi dați block. Uite, dați-mi mesaj că eu acum vă dau block”, a spus Nicole Cherry, pe pagina sa de Instagram.

 

Nicole Cherry, dezvăluiri inedite despre cererea în căsătorie

 

Artista a povestit că plecase la munte împreună cu iubitul ei într-o scurtă vacanță, însă nu și-a imaginat nicio secundă ce urmează să se întâmple. Acesta a scos inelul, iar Nicole Cherry a rămas profund impresionată și emoționată.

”A fost ceva extrem de simplu, cumva așteptat mai ales fiind și însărcinată, toată lumea se aștepta că vine și momentul ăsta. A fost într-un moment surprinzător pentru mine, chiar nu mă așteptam. A fost ceva spontan, eram în drum spre munte, am zis că o să luăm cina împreună, am zis să ne sărbătorim că mai e puțin și vine fetița, și uite că a venit și inelul. Cumva mă așteptam că se va întâmpla la un moment dat, dar nu mă așteptam fix în momentul ăla ”, a spus Nicole Cherry într-o emisiune TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel