Tudor Aaron Istodor și Raluca Aprodu s-au despărțit. Actorul confirmă relația cu Gabriela Iliescu: „Îmi doresc familie și copii”

Tudor Aaron Istodor și Raluca Aprodu s-au despărțit. Actorul confirmă relația cu Gabriela Iliescu. Foto Facebook/ Instagram
Descriere foto: Tudor Aaron Istodor și Raluca Aprodu s-au despărțit. Actorul confirmă relația cu Gabriela Iliescu. Foto Facebook/ Instagram

În urmă cu trei luni, presa tabloidă anunța despărțirea dintre Tudor Istodor și Raluca Aprodu. Cei doi actori s-au despărțit discret, așa cu și-au trăit și iubirea. Abia acum, fiul Maiei Morgerstern confirmă despărțirea de Raluca și, în același timp, dezvăluie că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gabriela Iliescu. 

Tudor Aaron Istodor și Raluca Aprodu s-au despărțit, oficial, în urmă cu câteva luni. Actorul confirmă separarea și dezvăluie că a început o nouă poveste de dragoste alături de manechinul Gabriela Iliescu.


„Eu și cu Raluca Aprodu ne-am despărțit acum multă vreme. Acum sunt într-o relație cu Gabriela Iliescu. Nu o să dau detalii despre viața mea intimă, pentru că de aceea i se spune intimă”, a declarat Tudor Istodor pentru Viva. 

Mai mult, actorul dezvăluie că își dorește să își întemeieze o familie și să devină tată. 

„Îmi doresc familie și copii”, a mai spus acesta pentru sursa citată.


Gabriela Iliescu este actrița principală din filmul „Ramon”, al cărui producător este Pavel Bartoș. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gabriela Iliescu (@gabrielailiescuofficial)


Cine e Gabriela Iliescu

Gabriela Iliescu este manechin de succes internașional. Recent, și-a făcut debutul și în actorie, îl lungemtrajul Ramon, unde interpretează rolul Anei, frumoasa după care aleargă Pavel Bartoș. Mai mult, Gabriela Iliescu este fostă parteneră a lui Horia Tecău și a fost, la un moment dat, curtată de Leonardo DiCaprio. 

„Ana este cam același lucru ca și Gabriela. Pentru că practic îmi joc propriul rol. Sunt un model celebru. Am ajuns să fac parte din distribuția filmului „Ramon” după ce m-a sunat Jesus. De fapt, mai bine zis, Jesus (n.r. regizorul filmului Jesus del Cerro) a sunat-o pe agenta mea. Ai să răzi, dar eu l-am cunoscut acum câțiva ani, fix la o petrecere, și când Pavel a început proiectul cu acest film tot căutau fete. Au căutat fete vreo șase luni și Jesus i-a spus că el a cunoscut într-o seară, la o petrecere, pe cea mai frumoasă fată din lume. Asta i-a zis el, nu sunt vorbele mele. Așa că a sunat-o pe agenta mea, care este vecina lui. Eu tocmai veneam în țară și a fost o chestie care a venit cumva natural. Eu venisem în țară de la un job și trebuia să plec a doua zi. M-au sunat și m-au rugat să merg să dau o probă cu Pavel”, a povestit Gabriela Iliescu pentru Ego. 

Pe Tudor Istodor telespectatorii îl pot urmări, din toamnă, la Pro TV, în serialul Groapa. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 03 aug 2023, 08:27 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience