Tu ai face așa ceva? Cine ar fi crezut că Mihai Trăistariu este în stare de o asemenea afacere: Și mă duc și fac 100 de lei pe zi! Nu trebuie să îți fie rușine!

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto Mihai Trăistariu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto Mihai Trăistariu, Instagram

Mihai Trăistariu are garsoniere de închiriat la Năvodari, Constanța, însă nu face rabat de la munca de jos. 

Recent, artistul a zis că se trezește la prima oră a dimineții și merge pe plaja din Năvodari. Trăistariu adună pet-uri din gunoaiele lăsate de turiști. Ulterior, le duce la aparatele de reciclat pentru a face un ban cinstit.

„Eu, când am auzit că dau ăștia cu 50 de bani sticla, mi-am dat seama că eu unul adun o grămadă de sticle, deoarece am și pisici și câini. Eu 20-30 de sticle le adun ușor pe zi, numai ale mele. Ca să nu mai zic de gunoaiele din Mamaia Nord unde locuiesc eu și unde am garsonierele. Păi, dacă merg dimineața la gunoaiele din Mamaia Nord lăsate de turiști și dacă dau o tură, le adun pe toate umplu portbagajul și mașina cu sticle! Vreo 200 de sticle tot strâng.”, a zis Trăistariu. 

„Și mă duc și fac 100 de lei pe zi și am 3000 de lei pe lună. Și, uite, cum am eu a patra sursă de venit. Așa că, dacă-ți merge mintea, le scoți.  Așa că cine se plânge că nu are bani, te duci și iei sticle. Nu trebuie să îți fie rușine!”, a declarat Mihai Trăistariu, conform Click.

Mai mult, Trăistariu îi îndeamnă și pe prietenii săi să îi urmeze exemplul, cu scopul de a câștiga un ban cinstit în plus.

„Vreau să dau un exemplu și celor puturoși, am o grămadă de prieteni care sunt puturoși. Nici nevestele lor nu muncesc nimica, și ele sunt puturoase. Ei sunt marinari, pleacă în afară și soțiile nu muncesc pe motiv că stau acasă să aibă grijă de copii. Uite ia și muncește, adună pet-uri.”, a mai zis Mihai Trăistariu.

Citește și - Mihai Trăistariu a reacționat în scandalul momentului! Ce spune, după ce Babasha a fost fluierat la concertul Coldplay: „Era logic să fie huiduit” https://www.spectacola.ro/mihai-traistariu-a-reactionat-in-scandalul-momentului-ce-spune-dupa-ce-babasha-a-fost-fluierat-la-concertul-coldplay-era-logic-sa-fie-huiduit_39806.html Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel