Mihai Trăistariu a reacționat în scandalul momentului! Ce spune, după ce Babasha a fost fluierat la concertul Coldplay: „Era logic să fie huiduit”

Data actualizării: | Data publicării:
 Sursă foto: Instagram/Mihai Trăistariu. Sursă foto: Babasha, Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Mihai Trăistariu. Sursă foto: Babasha, Facebook

Mihai Trăistariu a reacționat, după ce Babasha a fost huiduit și fluierat la concertul Coldplay. În exclusivitate pentru Spectacola, artistul ne-a mărturisit tot ce crede despre acest scandal.

Babasha a cântat miercuri, 12 iunie, alături de trupa Coldplay, la concertul de pe Arena Națională din București, după ce Chris Martin a auzit o piesă de-ale sale în timp ce se afla în Centrul Vechi al Bucureștiului. Acesta s-a uitat în topurile muzicale de pe YouTube, iar locul 1 era tânărul artist, în vârstă de 22 de ani. Piesa „Păi Naa” avea aproape 7 milioane de vizualizări, așa că a decis să-l invite pe Babasha să cânte alături de trupa Coldplay pe Arena Națională.

Unii dintre spectatori nu au fost, însă, mulțumiți de prezența cântărețului de manele pe scenă și au început să-l fluierele și chiar să-l huiduie. Apariția sa pe scenă a stârnit numeroase controverse și în mediul online. Publicul s-a împărțit în două tabere, cei care îl susțin pe Babasha și cei care îl blamează.

Mihai Trăistariu a reacționat în scandalul momentului! Ce spune, după ce Babasha a fost fluierat la concertul Coldplay

Printre artiștii care au comentat incidentul se numără și Mihai Trăistariu. Artistul a declarat, în exclusivitate pentru Spectacola că, din toată situația, Babasha este cel mai câștigat și că trebuie să fie fericit că a obținut această vizibilitate și nu are de ce să sufere. Mihai Trăistariu a menționat că cei de la Coldplay nu știau că manelele sunt blamate în România și că fanii trupei nu ascultă acest gen muzical. 

„Din toată ecuația asta, Babasha este cel mai câștigat. Eu nu-l cunoșteam, deși fac parte din showbiz. După părerea mea, abia s-a făcut remarcat cum trebuie. Toată țara a auzit de el, deci, după mine, acum s-a lansat. Babasha trebuie să fie fericit că a auzit toată lumea de el. Poate avea un segment de public care-l ascultau, maneliștii.

Acum o să știe toată lumea. Deci, el e câștigat. Nu are de ce să sufere. Cu siguranță, cei de la Coldplay nu au știut că manelele sunt blamate în România și că sunt huiduieli din partea rockerilor sau a celor care nu ascultă altfel de muzică. Fanii Coldplay nu ascultă, cu siguranță, manele în România”, a spus Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Te-ar putea interesa și: Connect-R a răbufnit, după ce Babasha a fost huiduit pe Arena Națională: „Sub niciun context nu trebuie tratat cu o asemenea reacție”

„Erau numai rockeri în sală. Era logic să fie huiduit”

Mihai Trăistariu a explicat că trupa Coldplay este apreciată de oameni cultivați, care ascultă muzică de calitate, iar fanii trupei nu ar accepta manele sub nicio formă, de aceea sala l-a huiduit pe Babasha. 

„Trupa Coldplay este cultă, pentru oameni citiți, oamenii care ascultă muzică, cu litere mari. Fanii nu vor accepta manele în ruptul capului, de aceea l-a huiduit sala. Pentru ei nu a fost o surpriză plăcută, ci una neplăcută. Trupa Coldplay nu și-a dat seama că o manea în concertul lor o să strice tot. Momentul a ieșit așa cum a ieșit. Huiduielile au fost neașteptate pentru ei, poate ei nu au știut că manelele nu sunt suportate în țara asta, deși au segmentul lor de public, au un succes colosal și milioane de vizualizări pe YouTube. 

A ieșit bine și pentru Coldplay, pentru că s-a făcut reclamă. Reclama negativă se transformă de cele mai multe ori în una pozitivă. Cel mai mare câștig îl are acest Babasha, de care nu am auzit în viața mea și care acum s-a făcut remarcat pe plan național. Toată lumea o să știe cine este acest Babasha. Eu sunt de acord că trupa Coldplay a invitat un cântăreț care le-a plăcut lor. Au făcut un lucru bun din greșeală, nu mi se pare nimic rău în asta. Erau numai rockeri în sală. Era logic să fie huiduit”, a spus Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Spectacola.

Te-ar putea interesa și: Theo Rose, revoltată după concertul Coldplay: „Mi-a venit să plâng, mi s-a pus nodul în gât. Așa ceva nu am trăit”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel