Trupa rock Trooper, acuzată de satanism din cauza unui poster. Coiotu', solistul trupei: Absolut incredibil! Tragem un semnal de alarmă

Data publicării:
Alin Dincă, foto Spectacola
Descriere foto: Alin Dincă, foto Spectacola

Alin Dincă, solistul trupei Trooper, prima reacție, după ce a primit mai multe mesaje negative la adresa unui poster.

Trooper, una dintre cele mai vechi trupe de muzică rock din România şi una dintre cele mai iubite, este acuzată de satanism pe o reţea de socializare, din cauza posterului pentru un concert. Alin Dincă, cunoscut drept Coiotu', solistul trupei, a explicat pentru DC NEWS ce mesaj are acel poster, dar şi cum vede mesajele negative primite. 

Vezi aici imagini cu posterul. 

Ce exprimă, de fapt, afişul 


"Este foarte simplu. În tot albumul nostru, fiecare piesă vorbește despre o formă de sfârșit. Avem o piesă lansată cu mult înainte să înceapă războiul, de exemplu, o piesă care se numește "Lumea s-a stins", în care vorbim de fapt exact despre un sfârşit prin lupte. Avem o piesă în care vorbim despre un despre sfârșitul unei etape din viața unui om, despre sfârșitul unei relații, despre sfârșitul unei prietenii, despre tot felul de sfârșituri. N-a fost cu intenție. 

După ce am avut toate piesele scrise, mi-am dat seama că asta este tema comună a pieselor. Și atunci, stând și gândindu-mă așa cât de rău e totul în jur și prin câte tragedii tot trecem, m-am gândit ca pe afiș - atenție, asta nu este imaginea discului, este doar imaginea pe care promovăm concertul - să punem imaginea asta. Într-adevăr, reprezintă un diavol care are în mână 3 cuie și coroana de spini și stă și pândește liniștit din umbră cum oamenii fac răul în locul lui. Şi el, cumva, a confiscat elementele astea care sunt atât de importante pentru oamenii credincioși. Sau, mă rog, care spun că sunt credincioși!", a declarat Alin Dincă pentru DC News.

Comparaţie cu filmul Terminator 

"Mi s-a părut că este fix ca atunci când te uiți la afișul filmului Terminator. Este Arnold Schwarzenneger cu jumătate de cap uman şi jumătate din metal, android. Asta nu înseamnă că se duc oamenii pe stradă la Arnold să îl alerge cu pietre. Pentru că este un om care a jucat un rol și a spus o poveste. Fix asta facem și noi, spunem o poveste.

Dacă ar fi să împingem lucrurile mai încolo, tragem şi un semnal de alarmă: este foarte rău că oamenii au ajuns să distrugă totul cu o viteză copleșitoare", a mai punctat muzicianul.

Citește continuarea pe DC News. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel