Trupa Honey Dance trece mai departe la Românii au Talent. Ce i-a uimit pe jurați: Inițial nu mă așteptam de la tine

Data publicării:
Youtube / Românii au Talent
Descriere foto: Youtube / Românii au Talent

Juriul a fost uimit de trupa de tinere deoarece, în loc ca atenția să fie pe coordonatoare, participantele au reușit să ducă la final un moment artistic rar.

Honey Dance Studio este un grup de tinere dansatoare instruite foarte bine de coregrafii echipei. Acesta este și cazul de față, unde una dintre coregrafele studioului a participat la Românii au Talent alături de membrele mai tinere.

„Sunt Aurora Toma, de la Honey Dance Studio”, s-a prezentat coordonatoarea, fiind însoțită de 12 fete mai mici.

„Am mai fost pe la dumneavoastră. Sunt oarecum coregrafa acestor fete. Fac parte din grupul de coregrafi al grupului”, a mai precizat ea.

„Avem câteva emoții”, a spus una dintre participante.

Ce a spus juriul

 

„Apreciez foarte mult Aurora că ai făcut ceea ce trebuie. De unde inițial nu mă așteptam de la tine, mi-am dat seama că de fapt nu de „aia” ai venit aici; dai pasiunea ta mai departe către tinerele astea minunate. V-ați bucurat de fiecare secundă de această scenă uriașă de la Românii au Talent. Aveți un DA””, a zis Mihai Bobonete.

 

„Am observat și apreciat pregătirea voastră din toate punctele de vedere, inclusiv costumele. Nu ați luat niște joggeri de la chioșcul din colț și o bluziță de acasă. V-ați făcut niște costume foarte atent croite. Am remarcat același lucru ca și Bobo. Mă așteptam ca tot momentul să te urmăresc pe tine Aurora iar fetele să fie de umplutură. Nu a fost așa, nu mi-o lua în nume de rău, dar sinceritatea zâmbetelor de pe fețele fetelor m-au făcut să le urmăresc doar pe ele. Mi-ați lăsat o stare de bine și vreau să vă văd în continuare”, a conchis și Dragoș Bucur.

În cele din urmă, trupa de dans trece mai departe cu 4 de „Da”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel