Trucul prin care se menține Nea Marin în formă, la 65 de ani. A renunțat de 25 de ani la un aliment, pe care îl consumă toți românii

Data publicării:

 Nea Marin a dezvăluit cum reușește să-și mențină forma fizică una de invidiat, odată cu trecerea anilor.

Nea Marin este cunoscut de publicul larg datorită emisiunilor pe care le-a realizat și le realizează în continuare pe Antena 1, postul de televiziune care l-a consacrat. Ajuns la vârsta de 65 de ani, celebrul coregraf are o formă fizică de invidiat, urcă adesea pe scenă și nu zice „nu” nici treburilor dificile pe care vedetele trebuie să le bifeze în cadrul emisiunii „Poftiți pe la noi”, deseori fiind admirat de invitații săi pentru forța de muncă și pentru energia pe care o transmite. Se pare însă că acesta are mai multe trucuri care-l ajută să-și menține forma impecabilă, odată cu trecerea timpului, iar renunțarea la mezeluri este una dintre regulile pe care și le-a impus acum mulți ani de zile.

„Sunt 25 de ani de când n-am mai mâncat niciun fel de mezel. Vorbesc serios, deloc”, a spus nea Marin, potrivit Unica.

Citește și: Cum poți obține o senzație de sațietate de lungă durată. Wasim Nazer: „Fluxul acesta îți dă senzația de foame, care nu este adevărată” / VIDEO

Ce face în fiecare dimineață

Mai mult, acesta nu este atent doar când vine vorba de alimentele pe care le pune în farfurie, ci oferă un loc aparte în viața sa și mișcării. Dansul a făcut mereu parte din rutina sa, iar dacă acum nu mai urcă pe scenă ca odinioară, Nea Marin preferă, în schimb, să facă fel de fel de activități care să-i pună sângele în mișcare, precum ar fi mersul cu bicicleta sau înotul.

„De ani de zile îmi încep diminețile făcând mișcare. La primele ore, înot sau merg cu bicicleta. În timpul liber îmi place să călătoresc, iar de când a ieșit soția la pensie, mergem împreună cu nepoții prin locurile frumoase pe unde am filmat eu. De Sărbători, am fost în Maramureș și în Bucovina.”, a dezvăluit Nea Marin, potrivit viva.

VEZI și: Comentariul făcut de Ioana Ginghină la fotografia Andreei Marin. Ce a observat actrița, după ce a văzut ipostaza în care a apărut vedeta

Cum arată meniul coregrafului

Când vine vorba de meniul zilnic, Nea Marin are niște reguli extrem de bine definite și riguroase. Astfel, una dintre măsurile pe care le-a luat de ceva vreme, pentru a se menține în formă, este savurarea meselor la oră fixă, mese pe care în mare parte acesta spune că și le pregătește singur. Mai mult, chiar dacă 20 de ani a renunțat de la a mai consuma carne, acesta spune că recent a introdus-o în alimentația sa, însă în cantități mai mici și nu de orice tip.

„Nu sunt un gurmand și mănânc foarte multe legume și fructe. Îmi place să îmi pregătesc singur micul dejun și cina, de prânz se ocupă soția, iar mesele sunt întotdeauna la ore fixe. În fiecare dimineață la 7.00 mănânc roșie, ardei, castravete, brânză de la țară și beau o cană de ceai. Prânzul este la 13.30, iar cina la 18.30-19.00.

Timp de douăzeci de ani, de la 40 la 60 de ani, nu am consumat carne de porc și mi-a fost foarte bine. De trei ani și jumătate încoace am început să mănânc foarte puțin. Îmi place carnea de rață, gâscă, curcă, bibilică, în principiu carne de țară, de la mătuși sau prieteni…”, a mai spus el.

VEZI și: Carmen Brumă, rețetă de pizza, fără făină. Ajută la slăbit și e bună în orice dietă, promite vedeta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel