Trucul lui Tom Cruise pentru a părea mai înalt pe covorul roșu. Ce înălțime are actorul

Data actualizării: | Data publicării:

Tom Cruise ar folosi un truc ingenios pentru a părea mai înalt atunci când pășește pe covorul roșu. 

Tom Cruise,  cunoscut pentru rolurile sale din filme de succes precum Top Gun, Rain Man și Jerry Maguire, portretizează adesea personaje „uriașe”, la propriu lu a figurat. Dar când vine vorba de înălțimea reală a actorului din Misiune Imposibilă, lucrurile devin puțin, să spunem, înșelătoare. În ciuda faptului că are o înălțime de aproximativ 1,70 metri, ceea ce îl plasează pe lista celor mai scunzi actori  principali din, el pare întotdeauna să se ridice la nivelul, la propriu, al colegilor săi de scenă mai înalți.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Tom Cruise (@tomcruise)

 


Fotografiile în care Cruise își freacă umerii cu frumuseți impunătoare precum fosta sa soție Nicole Kidman (1,70 m) și Kate Middleton (1,70 m) i-au lăsat pe fani să se scarpine în cap. Cu o pereche de tocuri înalte, aceste doamne ar putea cu ușurință să privească de sus pe cineva care are 1,70 m, dar Cruise pare să sfideze această logică. Aceste nedumeriri legate de lipsa diferențelor de înălțime au dus la o concluzie destul de amuzantă: Tom Cruise ar putea folosi unele efecte practice de încălțăminte, și anume înălțătoarele de pantofi, potrivit SheKnows

 

Înălțătoarele de pantofi, eroii necunoscuți ai lumii pantofilor, sunt inserții discrete concepute pentru a ridica înălțimea cuiva cu câțiva centimetri în plus. Acestea sunt practic invizibile, fiind perfecte pentru cei care caută o creștere subtilă a staturii. Cruise pare să aibă, de asemenea, o slăbiciune pentru tocurile cubaneze, un alt truc inteligent care adaugă încă 2-3 centimetri în plus.

 

În timp ce această tactică poate ridica sprâncene, ea este de fapt obișnuită la Hollywood, unde iluziile de înălțime sunt la fel de comune ca și răsturnările de situație. Interesant este faptul că femeile văzute cu Cruise, inclusiv Kidman, tind să opteze pentru tocuri mici sau pantofi cu o înălțime mai mică, poate pentru a menține misterul înălțimii lui Cruise.

 


Cu toate acestea, atunci când Cruise a fost fotografiat cu fosta soție Katie Holmes, (1,70 m), fanii cu ochi de vultur nu au putut să nu observe că Holmes purta tocuri mai înalte, dar cei doi păreau totuși relativ apropiați ca înălțime. Potrivit Footwear News, fostul cuplu a fost adesea fotografiat cu corpurile lor ușor depărtate, ceea ce face ca diferența de înălțime să fie mai puțin vizibilă.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Tom Cruise (@tomcruise)


La fel cum Cruise este cunoscut pentru că își execută cu îndrăzneală propriile cascadorii, el pare să abordeze provocarea înălțimii cu capul sus, folosind efecte practice precum ridicarea pantofilor și tocurile cubaneze. Așadar, indiferent dacă Cruise are 1,70 m sau câțiva centimetri mai mult datorită pantofilor săi de încredere, un lucru este sigur: carisma și talentul său sunt la fel de impunătoare ca și personajele sale de pe ecran.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel