Tristan și Andrew Tate, arestați pentru trafic de persoane și viol. Cei doi au fost descoperiți în România

Data publicării:
Andrew Tate, captură video Youtube, Instagram
Descriere foto: Andrew Tate, captură video Youtube, Instagram

Andrew Tate, o personalitate dezbinatoare din rețelele de socializare și fost kickboxer profesionist, a fost reținut în România joi seara sub acuzația de trafic de persoane și viol.

Tate, un cetățean britanico-american care anterior a fost interzis de pe diverse platforme de socializare pentru exprimarea opiniilor misogine și a discursurilor instigatoare la ură, a fost reținut împreună cu fratele său Tristan, în zona Ilfov, la nord de București.

DIICOT a declarat că patru suspecți, inclusiv doi cetățeni britanici și doi români, au fost arestați sub acuzația de a face parte dintr-un grup de crimă organizată, trafic de persoane și viol.

Cum s-a dat de gol omul de afaceri?

Arestarea a survenit după ce Tate a distribuit un videoclip în care îi răspundea activistei pentru schimbările climatice, Greta Thunberg, afișând în mod vizibil cutii de pizza de la lanțul local Jerry’s Pizza. Se pare că autoritățile au folosit acest lucru ca dovadă că se afla în țară; a fost arestat la mai puțin de 24 de ore mai târziu.

Vineri, Thunberg a răspuns în urma știrilorcare informau cu privire la faptul că discuția lor online a ajutat la arestarea lui Tate.

„Asta se întâmplă când nu reciclezi cutiile de pizza”, a răspuns Greta Thunberg.

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel