Trendul evoluției jocurilor de cazinou pe mobil

Data publicării:

Află trendul dezvoltării jocurilor de cazinou pe mobil, care sunt cele mai noi tehnologii și tendințele domeniului pentru ani următori.

Trenduri în viitorul dezvoltării jocurilor de cazinou pe mobil, în România

 

Indiferent că este vorba de jocuri de gaming sau gambling, trendul firesc este de a juca de pe mobil. Din acest motiv, viitorul va fi legat de adaptabilitatea noilor funcții de joc pentru dispozitivele de mobil. Gamingul adoptă mai mult jocurile hiper casual, în timp ce gamblingul mizează pe jocurile sociale. 

 

Practici responsabile și creșterea măsurilor de siguranță în cazinouri mobile

 

Experții în jocuri de noroc a susțin că un trend sigur va fi promovarea practicilor responsabile menite atât să protejeze consumatorul, dar și să protejeze reputația industriei ca fiind sigură. Jocul în cazinourile legale este foarte bine reglementat, este aproape imposibil să fii păcălit. Joacă doar în cazinouri mobile din România, menționate pe site-uri ca acesta. În zilele noastre, jucătorii sunt mai atenți la chestiunile referitoare la legalitate.

 

Numărul jucătorilor online crește

 

Posesorii de telefoane și alte dispozitive mobile sunt din ce în ce mai interesați de jocurile online. În ultimul an s-a constatat o creștere cu 8% pentru jocurile online, dar consumatorii se feresc să cheltuiască bani pe jocuri sau aplicații de joc. Preferă jocurile gratuite, chiar dacă jocul gratuit este însoțit de reclame pe care trebuie să le vizioneze. 

 

Nu este și cazul jucătorilor de cazinou. Din contră, aceștia caută jocurile pe bani reali, dar preferă să încerce varianta demo a jocului, înainte de a-și încerca norocul pe bani. Este interes crescut pentru jocurile noi, cu factor de risc în creștere, dar cu premii mai consistente. Jucătorii preferă premiile mai consistente, chiar dacă șansele de câștig sunt diminuate, cum ar fi jocurile cu Jackpot. 

 

Pe mobil, jocuri mai simple pentru gameri, mai sofisticate pentru gambleri

 

Trendul descărcărilor și accesărilor de jocuri arată diferit în cazul gamerilor și a gamblerilor. De exemplu, la gameri se observă interes pentru jocurile hiper casual, jocuri cu funcții ușoare, fără prea multe caracteristici, care se joacă pe nivele și pot fi ușor controlate prin touchscreen pe mobil. Sunt jocuri care pot fi jucate în deplasare și nu implică multă concentrare. Anul trecut a rămas numărul unu în topul preferințelor. 

 

 Al doilea gen de jocuri descărcate de gameri pe mobil sunt jocurile arcade, dar la jumătatea volumului de descărcări hiper casual, pe un trend descendent. Au din ce în ce mai multă popularitate jocurile hibride casual. Jocul hibrid casual a evoluat din jocul hiper-casual, și este caracterizat prin joc de bază simplu hiper-casual și elemente de joc de nivel mediu. 

 

A fost creat pentru a stimula achiziția, implicarea și cheltuielile, dezvoltatorii au început să adauge meta-straturi la jocurile hibride casual. Inspirația se poate să fi venit de la jocurile de cazinou online. Jocul de gambling implică pariul pe bani reali. Investițiile clienților sunt însoțite și de pretenția de a avea la dispoziție jocuri bine optimizate, cu funcții care să merite cheltuiala. 

 

Pariorii de cazinou nu caută jocuri simple, ci sunt interesați de cele din ce în ce mai sofisticate, chiar dacă joacă online. Iubesc interacțiunea, implicarea directă în joc și nu fac rabat de la elementul de divertisment. Viitorul industriei cazinourilor este modelat de câteva tendințe cum ar fi includerea tehnologiilor VR, AR și AI

 

Noile tendințe pe piața românească

 

Piața românească de jocuri de noroc nu este, deocamdată, atât de dezvoltată și de sofisticată ca cea din America, India sau Germania, de exemplu. La noi jocurile clasice au încă foarte multă căutare. Cu toate acestea, este vizibilă tendința de orientare spre jocuri cu mai multe funcții de pariere și câștig. 

 

Jocuri noi la care aspiră piața românească:



Titluri de sloturi celebre transformate în Game Show-uri. Un astfel de titlu este Gonzo's Treasure Map Live, un joc interactiv cu multe nivele și bonusuri, care încă nu este prezent pe piața românească.Integrarea pariurilor eSports în jocurile de noroc tip RNG, cum este jocul Penalty Shoot-Out, care poate fi jucat la Fortuna. Mesele cu dealer live personalizate ale cazinourilor din România. Producătorii oferă jocuri live high definition, cu studio personalizat cu brandul cazinoului.Jocuri sociale de genul Monopoly, disponibile pe Betano, care permit jucătorilor să concureze împreună cu prietenii, stimulând sentimentul de interacțiune socială. Mese live cu multiplicatori și bonusuri care pot fi jucate pe Luck Casino.

 

Jocurile sociale sunt cu siguranță noul trend al momentului, iar producătorii de jocuri de noroc au înțeles rapid că trebuie să investească în această direcție. Evolution este unul dintre furnizorii care sunt în pas cu transformările industriei și are deja o serie de titluri care includ jocurile sociale. Cele mai multe sunt din seria jocurilor roata norocului, create în baza conceptului Dream Catcher. 

 

Influența AI în industria jocurilor de noroc

 

Inteligența Artificială, celebrul AI, și-a făcut deja loc în domeniul jocurilor de noroc. În momentul de față majoritatea cazinourilor online au un Live Chat, care este de fapt coordonat de un program AI. Cu toate că este mai eficient, rata răspunsurilor fiind mai mare, Live Chat-ul AI nu este pe placul clienților cazinourilor online, care de cele mai multe ori caută să vorbească cu un asistent real.

 

Marketing bazat pe date

 

Tot producătorii de jocuri de noroc oferă cazinourilor nu doar un simplu soft de jocuri de noroc, ci o serie întreagă de servicii, care includ și colectarea de date privind comportamentul de joc al clienților. Acest tip de informații au ajutat la înțelegerea tipologiei jucătorului de pe piața românească a jocurilor de noroc. În baza datelor, cazinourile își creează strategii de marketing personalizate pentru a spori loialitatea clienților.

 

Concluzii

 

Telefonul mobil este deja centrul universului tău de zi cu zi, ai pe el nu doar jocurile preferate, dar și cea mai mare parte din viața personală și socială. Din acest motiv, de câte ori joci online, protejează-te. Alege doar platforme sigure, acreditate și licențiate de instituțiile de reglementare în domeniu. Jocurile pot fi distractive și sigure în același timp, fără compromisuri.  

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Editor Team | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel