Trei zodii au o zi excelentă, miercuri, 6 octombrie 2021. Energie pozitivă, reușite

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto

Trei zodii au parte astăzi de o zi excelentă.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Astăzi este una dintre acele zile "bune" pentru Berbec, ceea ce înseamnă că vei primi bine tranzitele și vei profita din plin de ceea ce îți oferă.


Luna Nouă va acționa ca o sursă de inspirație pentru tine, iar la cum te simți astăzi, probabil că poți fi sigur că inspirațiile tale vor fi atât creative, cât și pozitive.

Ai numai "gânduri fericite" în minte astăzi, ceea ce reprezintă o pauză binevenită față de cum erai obișnuit. Aceste gânduri se pot transforma în realități, dacă îți dorești, iar pentru asta va fi nevoie de credință și determinare, pe care le ai din belșug.

În timp ce ești încă marele războinic, care nu se teme de nimic, ești, de asemenea, o persoană care poate influența mari schimbări atât în tine, cât și în ceilalți. Folosește-ți carisma pentru a ajuta oamenii astăzi. Lumina ta călăuzitoare are capacitatea de a-i ajuta pe oameni să își vadă calea spre reușită.

 


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Cu Luna nouă pe cer, nu ai cum să nu fii afectat. Aceste tranzite sunt pline de aspecte pozitive și  te vei descurca bine astăzi.
Ceea ce ai de lucru astăzi este să ai o atitudine bună, iar acest lucru se va simți ca o briză răcoroasă pentru tine, pentru că nu te-ai simțit chiar atât de bine în ultima vreme.

Te-ai simțit ca o dezamăgire pentru tine însuți, pur și simplu pentru că nu ai reușit să adopți o atitudine înccrezătoare în tine însuți. Această zi schimbă toate acestea și vă permite să vă vedeți viața și sinele fizic ca fiind "așa cum trebuie".

Astăzi nu ai nemulțumiri, Racule, deoarece parcurgi această zi cu o perspicacitate ascuțită și cu abilitatea de a pune lucrurile pe o cale mai bună. De asemenea, ai capacitatea de a continua acest lucru pe termen nelimitat, așa că ai încredere în tine și în alegerile tale. 

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești capabil să iei energia lui Pluton Direct și să ți-o însușești, Capricorn, ceea ce funcționează foarte bine pentru tine în ceea ce privește munca și mișcările în carieră.

Te-ai confruntat cu o cantitate intensă de stres în ultimele zile - și totuși, stresul nu te ține niciodată pe loc, deși nu ești chiar un fan al acestuia.

Ziua de astăzi, 6 octombrie, îți oferă o limpezire; poți vedea drumul spre succes și știi că singurul mod în care poți "ajunge la el, este să treci prin el".


În timp ce ceilalți din jurul tău pot părea enervanți și negativi în abordarea lor, tu ești capabil acum să ocolești răspunsul lor emoțional, prin faptul că te investești în găsirea de soluții.

Rezolvi ceea ce alții nu pot rezolva, iar acest lucru poate provoca resentimente, dar, în realitate, ești mai bun decât atât, deoarece știi că a fi orientat spre soluții va face ca experiența echipei să fie mai bună.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel