Trei semne zodiacale care NU ar trebui să își facă tatuaje. Regrete instante

Data publicării:
foto Freepik
Descriere foto: foto Freepik

În timp ce majoritatea oamenilor își iubesc tatuajele, acestea nu sunt recomandate oricărei persoane, sau, mai precis, unele zodii ar trebui să  stea departe de astfel de decizii.


 Dacă ești unul dintre semnele zodiacale care nu ar trebui să își facă un tatuaj, există șanse să nu îți placă unele aspecte ale procesului. Dacă durerea provocată de acul propriu-zis nu te afectează, faza de vindecare o va face. În loc să te bucuri de experiență, o vei simți ca pe o tortură.

Pentru unele semne zodiacale, tatuajele sunt unele dintre lucrurile lor preferate. Leii adoră să își facă tatuaje pentru a-și arăta personalitatea, Balanțele sunt pasionate de asta pentru că sunt la modă, iar Scorpionii adoră modul în care arta lor corporală spune o poveste. Pentru alții, însă, strălucirea dispare repede.

Chiar dacă te-ai gândit la tatuajul tău de vis de o veșnicie, vibrația va fi cu totul diferită odată ce realizezi că este pe tine pentru totdeauna - și atunci poate începe să apară regretul. Înainte de a merge până la capăt cu el, nu va strica să te gândești dacă te încadrezi sau nu în acest grup. Mai jos, un astrolog dezvăluie pentru care sunt cele trei semne zodiacale care sunt cele mai susceptibile de a rezerva o programare pentru îndepărtarea tatuajelor la scurt timp după ce și-au făcut tatuajul.

 

 


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Dacă cineva va regreta că și-a făcut un tatuaj, acela ești tu, Gemeni. Potrivit lui Michelle Bell, astrolog de renume, Gemenii sunt cunoscuți pentru natura lor indecisă. "Se pare că nu se pot hotărî în legătură cu nimic", spune ea pentru Bustle. "Deciziile, mari sau mici, par să îi lase întotdeauna într-o mică dilemă".

De aceea, chiar dacă îți place aspectul tatuajelor,  sunt șanse mari să treci peste ele într-o săptămână sau două. 

Fiind un semn de aer, cu siguranță apreciezi tendințele, motiv pentru care îți place aspectul tatuajelor pe alte persoane. Dar dacă gusturile tale se tot schimbă și nu poți să te concentrezi asupra unui design, s-ar putea să fii mai fericită să te joci în schimb cu tatuaje temporare.

 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Este adevărat că nu orice tatuaj trebuie să fie planificat. Uneori este amuzant să îți faci unul în timp ce ești în vacanță sau pentru că petreci o seară grozavă în oraș cu prietenii. Dar dacă ești un Săgetător înflăcărat, este foarte ușor să te lași prins în momentul respectiv și să ajungi să ai cerneală pe care o regreți.

Potrivit lui Bell, zodia ta este spontană, dar toată această energie poate duce la decizii pripite. Pentru că nu te gândești întotdeauna prea mult înainte de a lua decizii, s-ar putea să te răzgândești mai târziu, dezvăluie astrologul.

De asemenea, este posibil să urăști îngrijirea pe care o necesită tatuajele. Chiar dacă îți iubești desenul, nu vei dori să încetinești suficient de mult timp pentru a aplica toate unguentele sau SPF necesare. În loc să te bucuri de opera ta de artă, o vei simți ca pe o corvoadă.

 

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ca semn de apă, cu siguranță apreciezi tradiția și arta tatuajului. De asemenea, îți place ideea de a avea ceva personal inscripționat permanent pe corpul tău. Dar asta nu înseamnă că trebuie să mergi până la capăt.

Obținerea unui tatuaj îi pune pe unii oameni într-un rollercoaster de emoții, motiv pentru care Peștii sensibili ar trebui să se ferească. Este nevoie de mult curaj pentru a sta pe un scaun și a suporta un tatuaj și, de asemenea, poate aduce în discuție o mulțime de bagaje din trecut - și asta este ceva de care nu ai nevoie.

Potrivit lui Bell, Peștii au tendința de a se lăsa purtați de prieteni. Dacă te regăsești într-un salon de tatuaje pentru că toată lumea vrea cerneală asortată, s-ar putea să-ți fie greu să mergi împotriva grupului. "Probabil că este ceva ce Pești va regreta mai târziu, în ciuda faptului că era entuziasmat la momentul respectiv", spune Bell.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel