Trei pași simpli pentru a da startul schimbărilor în viața ta. Carmen Brumă: „Este o componentă necesară”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Brumă, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Brumă, Instagram

Carmen Brumă a dezvăluit în mediul online trei pași simpli pentru a reuși să faci schimbarea de care ai nevoie în viața ta. 

În viața fiecăruia există momente în care simțim că dorim să facem schimbări, să ne îmbunătățim sau să evoluăm într-un anumit fel. Aceste dorințe pot fi motivate de diverse motive - de la aspirația către o viață mai sănătoasă și echilibrată, până la dorința de a ne realiza potențialul maxim sau de a depăși obstacolele care ne stau în cale.

Trei pași simpli pentru a da startul schimbărilor în viața ta. Carmen Brumă: „Este o componentă necesară”

Așadar, te-ai aflat, poate, și tu în acele momente în care ai simțit că ceva din viața ta ar putea fi îmbunătățit sau schimbat. Poate ai simțit nevoia să îți redefinești obiectivele, să îți găsești pasiunile adevărate sau să îți construiești o rutină mai echilibrată. Indiferent de natura schimbării pe care o cauți, fiecare pas pe care îl faci către împlinirea acelei dorințe îți poate aduce mai aproape de versiunea ta ideală. Decizia de a face aceste schimbări este primul pas în călătoria ta către transformare și evoluție personală. Într-o postare recentă pe mediul online, Carmen Brumă a împărtășit trei pași esențiali pentru a reuși să faci schimbările necesare în viața ta.

Te-ar putea interesa și: Top alimente care provoacă alergii. Carmen Brumă: „E o alergie foarte păcătoasă, pentru că e greu de evitat”

„Pentru orice schimbare reușită ai nevoie de trei elemente:

1. Dorință. Trebuie să-ți dorești să faci schimbarea respectivă, dar trebuie să-ți dorești pe bune, nu azi să-ți dorești și mâine te răzgândești

2. Să crezi că poți face schimbarea respectivă și să nu te îndoiești de asta. Trebuie să crezi cu toată ființa ta. Trebuie să spui că poți. Nu există «Oare pot?»; «Oare sunt în stare?», nu, nu plecăm cu setarea asta la drum. 

3. Al treilea element este suferința. Până când nu te deranjează, până când nu te doare, până când nu suferi profund din cauza situației pe care vrei s-o schimbi, nu reușești să duci la capăt schimbarea, nu reușești să faci față disconfortului pe care-l presupune orice schimbare. De aceea, suferința este a treia componentă necesară pentru o schimbare de succes”, a spus Carmen Brumă pe rețelele sociale.

Te-ar putea interesa și: Sfaturi pentru o sănătate osoasă de fier. Carmen Brumă dezvăluie rutina pe care trebuie să o ai în fiecare ziGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel