Trei ingrediente din bucătărie care îți lasă pielea curată și strălucitoare: trebuie doar să le amesteci

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Pielea va fi curată și strălucitoare, dacă vei folosi o mască eficientă, pe care o poți face chiar acasă la tine, folosind câteva produse din bucătărie.

Descoperă această rețetă naturală, pe care o poți face acasă doar din trei ingrediente și care îți permite să ai o piele strălucitoare și frumoasă. Cu această mască, poți avea grijă de tenul tău, eliminând toate impuritățile și redobândind o piele netedă și hidratată.

Nu mai arunca zațul de cafea, atunci când vei prepara băutura caldă preferată. Folosește-l în rutina ta de frumusețe pentru a avea grijă de piele.

Această rețetă de frumusețe îți va permite să economisești bani datorită ingredientelor naturale, pe care le ai deja în dulapurile din bucătărie.

Iată o rețetă naturală cu care cei poți avea grijă de piele. După aplicarea acestei măști, pielea ta va fi netedă și hidratată.

Pentru a avea  o piele netedă și hidratată, poți prepara și folosi această mască eficientă, preparată din câteva produse din cămară: zaț de cafea, ulei de măsline și miere. Vei obține, astfel, un produs exfoliant natural, cu care vei elimina pielea moartă de pe ten. După ce va scăpa de toate impuritățile, tenul se va putea reînnoi în mod natural. 

 

Pentru a face această mască de casă pentru a-ți exfolia pielea și pentru a elimina toate impuritățile, ai nevoie de:

- 3 linguri zaț de cafea,

- 1 lingură ulei de măsline,

- 1 lingură de miere.

Dacă obișnuiești să bei cafea, nu arunca zațul, ci păstrează-l pentru această rețetă. Apoi, amestecă acest ingredient cu ulei de măsline și miere, folosind un tel mic sau o lingură de lemn.

Citește continuarea pe DC Medical și află cum se aplică masca minune, dar și care sunt efectele ei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel