Dorian Popa, complexat din cauza aspectului fizic. Cum îi spuneau copiii la școală: „Vă dați seama?!”

Data actualizării: | Data publicării:
Dorian POpa, captură video YouTube
Descriere foto: Dorian POpa, captură video YouTube

Dorian Popa a vorbit despre aspectele fizice care l-au nemulțumit la el, de-a lungul timpului, dar și cum a reușit să le rezolve.

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România. Actor, cântăreț, om de afaceri, tânărul a bifat cu succes toate provocările pe care i le-a dat viața. Deși visa să ajungă bancher, destinul a ales pentru el celebritatea, însă nu i-a „furat” visul de a număra bani. Face milioane din online și, mai noi, și din imobiliare. 

Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, Dorian Popa a vorbit despre modul în care are grijă de fizicul și de psihicul său, subliniind cât de important este echilibrul în goana pentru succes. 

„Mai presus de orice, când vine vorba de odihnă, e mai presus de orice. Caut să dorm în fiecare noapte cel puțin 7 ore, dar norma la mine e de 8 ore. Medicul recomandă undeva între 7 și 9 ore. Caut linia de mijloc, așa am învățat de la oamenii sus-puși și relaxați și fericiți în viață că e bine să fii echilibrat, nici prea mult, nici prea puțin. Fac mult sport, care îmi curăță mintea și, de multe ori mă ajută să trec peste momentele de oboseală. Cam astea sunt secretele cu care fac față. În rest, pasiune la maxim, pasiune, pasiune! Eu consider că lucrul făcut fără suflet nu e niciodată elitist. (...) E o chestie pentru care sunt extrem de blama. Nu prea iau pauză, mi se pare că acum e momentul, bate fierul cât e cald! Sunt atâtea proverbe și zicale de la oameni reușiți în viață, care spun că ar fi bine ca atunci când ești pe val să nu te oprești, încât nu pot să spun că îmi pare rău că nu iau pauză. Am grijă ca fizic și psihic să nu mă uzez. Și atunci, de ce aș lua pauză? Până la urmă, mie asta-mi place să fac. (...) În lumea noastră e greu să ajungi în burn-out, dar poți ajunge, pentru că, în același timp în care muncim, ne și distrăm. Nu vreau să fiu ipocrit și să spun cât de greu e. Este foarte greu, dar norocul nostru este că pe lângă faptul că este foarte mult de muncă, e și distractiv ”, a mărturisit artistul.

Dorian Popa, complexat din cauza felului în care arăta

Deși acum se mândrește cu fizicul său, Dorian Popa spune că lucrurile nu au stat mereu așa. El mărturisește că a fost destul de complexat din cauză că era foarte slab, iar răutățile colegilor de la școală l-au făcut să-i displacă forma capului său și nasul.


„Încă am complexe. Nu mi-a fost niciodată rușine să recunosc. Primul complex pe care l-am întâlnit în viață a fost legat de greutatea mea. Eu sunt tipul somatic ectomorf, metabolism care arde absolut orice îngurgitezi, maică-mea îmi spunea Somalia, ca să înțelegi ce glume putea să aibă ea. Vă dați seama, dacă ea mă făcea somalez, un copil de 7 ani ce înțelege? Bine, glumea, evident. Nu de la mama mi-am creat complexul, complexul s-a creat la școală. Complexul de greutate l-am rezolvat imediat cu sport. Recomand tuturor celor care au complexe legate de cum arată, să se miște la sport.  Fac sport singur de când mă știu. (...) Am mai avut complexul „capului deformat” , pentru că eu am craniul foarte alungit la spate, și până m-am maturizat, să înțeleg că forma craniului asta este, prin liceu îmi spuneau E.T.. Și am mai avut, dar am înțeles că ăsta sunt eu, complexul nasului mare, pe care puteam să-l rezolv într-o secundă.  Nu l-am mai rezolvat, pentru că între timp corpul meu s-a mărit și el și consider că sunt proporțional. ”, a punctat Dorian Popa.

„Ai de gând să faci copii?”, l-a întrebat Damian Drăghici.

„Îmi doresc să fac copii, da. Asta când o voi simți. Și când o voi simți nu 100%, ci 110 %. Și tu mă poți înțelege. Dacă ai înțeles și ai simțit gustul amar, nu vrei să provoci asta altcuiva. Așa că dacă nu ești sigur că poți să fii acolo, implicat 100%, să fii alături de copilul tău, mai bine mai ia o gură de aer”, a răspuns artistul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel