Tranzit greu pentru Lei în 2023: Saturn vă vrea simpli! Vă dezgroapă trecutul, vă răscoleşte rănile. Aveţi un blocaj

Data publicării:
Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Saturn în Casa a VIII-a deschide răni vechi şi pune piedici.


"Nu pot să încep acest articol fără a le spune nativilor Leu că, în 2023, vor scăpa, în sfârșit, de blocajele în zona relațională. Saturn va ieși de tot din casa a șaptea. Cu siguranță, din 2020 încoace, au tras multe ponoase, au trecut prin multe teste, au acceptat realitatea. Au tot așteptat să se întâmple ceva, să apară cineva sau să ajungă la altar cu persoana iubită. Să ne înțelegem: unii au avut parte de oficializare sau relații serioase în ultimii ani, dar alții au avut parte doar de amânări peste amânări. Plus singurătate, însă avem vești bune", spune Daniela Simulescu.

Casa a VIII-a are legătură şi cu căutarea sufletului, sondarea interiorului nostru, fricile pe care le-aţi evitat, de care fugiţi şi pe care nu le confruntaţi. În momentul în care Saturn trece prin Casa a VIII-a n-o să mai puteţi fugi de ele. Vă vin în faţă! Şi ştiţi ce vrea Saturn în tranzit în Casa a VIII-a? Să redeveniţi "basic". Saturn zice - Vrei să fii adorat la locul de muncă? Exact de-aia nu-ţi dau! Vrei să primeşti validare pentru ce ai făcut? Fix asta nu-ţi dau!

Ştiţi ce vrea Saturn de la voi? Să deveniţi foarte simpli. Exact ce nu vă place. Pentru că voi vreţi să străluciţi, aveţi nevoie de recunoaştere, de validare, de respect, de atenţie, de lumină, de soare. Saturn în Casa a VIII-a zice -  Mai stai prin beci! Şi vezi că dorinţele astea vin mai degrabă dintr-un ego umflat, dintr-o rană narcisică în spatele căreia se ascunde frica de a nu fi iubit, lipsa iubirii. E ca şi cum, când Saturn intră în Casa a VIII-a, sunteţi într-un cimitir unde aţi îngropat multe de.a lungul vieţii. Saturn vine şi dezgroapă. O să fie un tranzit greu, dar cred că este cel mai bun tranzit care o să vă aducă de adevărata voastră natură.

 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel