„Trăiesc ca la 20 de ani”. Anamaria Prodan cu un ochi râde și cu altul plânge. Joi, o nouă înfățișare în procesul de divorț: „Domnul Reghecampf a cerut și acest lucru judecătorilor”

Data publicării:
Anamaria Prodan, captură video PRIMA TV
Descriere foto: Anamaria Prodan, captură video PRIMA TV

Continuă războiul dintre Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf?

În emisiunea de la PRIMA TV, Cristi Brancu a difuzat un interviu cu Ana Maria Prodan în care ea spune punctul de vedere legat de pensia alimentară și de partaj, dar și o înregistrare telefonică cu avocatul lui Lautrențiu Reghecampf. Totul a plecat de la informațiile obținute pe surse de emisiunea «Exclusiv VIP», conform cărora Laurențiu Reghecampf ar dori să recupereze bani.

Ana Maria Prodan:

”Sunt foarte fericită, împlinită, mă simt minunat. Trăiesc ca la 20 de ani. Nu am deschis niciun proces niciodată pentru pensie alimentară, nu am cerut niciodată pensie alimentară. El a cerut lucrurile astea, să stabileasca judecătorul câți bani să dea copilului. Nu am deschis niciun proves, cum am citit prin presă, pentru program de vizită. Pentru că am spus și am repetat de mii de ori: ușa casei mele este deschisă ca el să vină să își vadă copilul și să aibă o relație fabuloasă cu copilul. Tot domnul Reghecampf a cerut și acest lucru judecătorilor - să stabilesacă un program de vizită, pe care nu a putut niciodată să îl onoreze, degeaba a fost stabilit. În rest, toate dosarele sunt deschise de domnul Reghecampf. Nu mă interesează, nu vreau. Din respect i-am cerut, pentru copilul nostru, pentru copiii noștri și pentru noi - eu zic că familia asta a reprezentat ceva în România la vremea respectivă, să închidă și să rămână în relații bune cu familia. Că așa e normal, că avem niște copii de crescut împreună. Dacă vrea să participe e OK, dacă nu noi mergem mai departe. Habar nu am ce vorbește în oraș. Nu mă interesează. Pentru noi a fost un vis urât, s-a terminat. Suntem toți atât de fericiți: și fetele mele și băiatul. Am sperat întotdeauna că o să fie totul foarte frumos. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat frumos în viață.”

Avocatul lui Laurențiu Reghecampf, Adrian Căvescu, despre pretențiile asupra unor proprietăți din timpul căsătoriei:

”E vorba de partaj, care încă nu s-a deschis. Vom depune partajul când va rămâne definitiv divorțul. Doamna Prodan a făcut apel la divorț. Avem joi termen. Este un dosar de defăimare.”

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel