Tragedie în Baia Mare: Un tânăr cuplu, spulberat pe trotuar. Psihologul Radu Leca explică RÂSUL șoferului de după accident

Captura Foto Observator
Descriere foto: Captura Foto Observator

Șoferul care a intrat cu mașina într-o stație de autobuz în care se aflau doi tineri căsătoriți a râs imediat după tragedie. Reacția acestuia a fost explicată de către psihologul Radu Leca. 

Psihologul Radu Leca a explicat în exclusivitate pentru DC News reacția de a râde a tânărului care a accidentat grav doi tineri într-o stație de autobuz din Baia Mare. 

”Avem de-a face cu o reacție care iese din sfera normalului. Acum, vreau să vă aduc cu respect aminte că în ziua în care poetul nostru național a fost înmormântat, Adrian Păunescu, la înmormântare au fost prezenți foarte mulți oameni. Cel care s-a remarcat printr-un gest teatral a fost Vadim Tudor care, în momentul în care coșciugul a fost coborât în interiorul mormântului, a dat capul pe spate și a scos limba. Deci, în cazuri extreme în care emoțiile sunt mari și foarte mari, reacțiile noastre pot fi vizualizate de către ceilalți ca ieșind din sfera normalului. Este, din păcate, o reacție care din afară percepută, sfidează bunul simț și normalul. Acum, de punctat următoarele secțiuni. Numărul unu, când subiectul are o tulburare afectivă, după întâmplarea aceasta negativă, poate avea ca rezultat pe chip un zâmbet larg, din cauza faptului că este surprins de gest, de întâmplare, de acțiune, de eveniment”, a declarat psihologul Radu Leca în exclusivitate pentru DC News. 

Citește continuarea pe DC News. 

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 06 iul, 13:51 | Categorie: Social
Get it on App Store Get it on Google Play