Tragedie în Baia Mare: Un tânăr cuplu, spulberat pe trotuar. Psihologul Radu Leca explică RÂSUL șoferului de după accident

Data publicării:
Captura Foto Observator
Descriere foto: Captura Foto Observator

Șoferul care a intrat cu mașina într-o stație de autobuz în care se aflau doi tineri căsătoriți a râs imediat după tragedie. Reacția acestuia a fost explicată de către psihologul Radu Leca. 

Psihologul Radu Leca a explicat în exclusivitate pentru DC News reacția de a râde a tânărului care a accidentat grav doi tineri într-o stație de autobuz din Baia Mare. 

”Avem de-a face cu o reacție care iese din sfera normalului. Acum, vreau să vă aduc cu respect aminte că în ziua în care poetul nostru național a fost înmormântat, Adrian Păunescu, la înmormântare au fost prezenți foarte mulți oameni. Cel care s-a remarcat printr-un gest teatral a fost Vadim Tudor care, în momentul în care coșciugul a fost coborât în interiorul mormântului, a dat capul pe spate și a scos limba. Deci, în cazuri extreme în care emoțiile sunt mari și foarte mari, reacțiile noastre pot fi vizualizate de către ceilalți ca ieșind din sfera normalului. Este, din păcate, o reacție care din afară percepută, sfidează bunul simț și normalul. Acum, de punctat următoarele secțiuni. Numărul unu, când subiectul are o tulburare afectivă, după întâmplarea aceasta negativă, poate avea ca rezultat pe chip un zâmbet larg, din cauza faptului că este surprins de gest, de întâmplare, de acțiune, de eveniment”, a declarat psihologul Radu Leca în exclusivitate pentru DC News. 

Citește continuarea pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Social


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel