Totul despre îngrijirea tenului în sezonul rece cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz la Mi-Th influencer

Data actualizării: | Data publicării:
https://www.freepik.com/free-photo/surprised-woman-winter-outfit-covering-her-ears_16965344.htm?query=piele%20frig#from_view=detail_alsolike
EXCLUSIV
Descriere foto: https://www.freepik.com/free-photo/surprised-woman-winter-outfit-covering-her-ears_16965344.htm?query=piele%20frig#from_view=detail_alsolike

Duminică, 26 februarie 2023, sunteți invitați să aflați totul despre îngrijirea tenului în sezonul rece cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz la Mi-Th influencer!

Mirela Vescan și Thea Haimovitz vă așteaptă duminică, 26 februarie 2023, de la ora 11.00, la Mi-Th influencer, pe DC News, DC News TV și Spectacola - Facebook și Youtube.

Veți afla totul despre îngrijirea tenului în sezonul rece.

 

Îngrijirea tenului în sezonul rece este importantă pentru a menține o piele sănătoasă și hidratată. Iată câteva sfaturi care te pot ajuta:

 

 

Hidratarea: Folosește o cremă hidratantă potrivită tipului tău de ten, care să îți mențină pielea hidratată și să prevină uscarea acesteia.

Protecție solară: Deși este iarnă, razele UV sunt prezente și pot afecta pielea ta. Folosește o cremă cu protecție solară pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii și alte probleme cauzate de expunerea la soare.

 

Folosește produse blânde: În timpul iernii, pielea ta poate fi mai sensibilă. Folosește produse de curățare blânde, fără astringenți sau alte substanțe care pot irita pielea.

Evită să faci dușuri sau băi prea fierbinți: Apa fierbinte poate usca și mai mult pielea. Încearcă să folosești apă călduță și să eviți băile sau dușurile lungi.

Exfoliază-ți pielea: Pentru a elimina celulele moarte și a îmbunătăți circulația sangvină, este important să exfoliezi pielea în mod regulat, însă nu exagera și nu exfolia pielea prea des.

Bea multă apă: Hidratarea este importantă atât din interior, cât și din exterior. Bea suficientă apă pentru a menține pielea hidratată.

Folosește un umidificator de aer: În timpul iernii, aerul este mai uscat. Folosirea unui umidificator de aer poate ajuta la menținerea nivelului de umiditate din cameră și poate preveni uscarea pielii.

Acestea sunt doar câteva sfaturi pentru a-ți îngriji pielea în sezonul rece. Este important să cauți produse care se potrivesc nevoilor tale specifice și să consulți un specialist în cazul în care ai probleme mai serioase cu pielea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel