Toți prezentatorii de la Vorbește lumea sunt în izolare. Adela Popescu, infectată cu COVID pentru a doua oară: „Am două teste pozitive”

Data actualizării: | Data publicării:
Adela Popescu, foto Instagram.
Descriere foto: Adela Popescu, foto Instagram.

Emisiunea Vorbește lumea a fost grav lovită de noul coronavirus. Cei trei prezentatori se află în acest moment în izolare. 

Primul depistat pozitiv cu Covid a fost  Bogdan Ciudoiu, care  a lipsit joi de la Vorbește Lumea,  fiind izolat, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată

„Am scutire motivată, am luat contact direct cu o persoană infectată. Sunt negativ, dar legea-i lege, aşa că m-am izolat. Aşadar, Shurubel, pe tine pică tot astăzi! După cum observaţi, sunt îmbrăcat în pijamale pentru că aşa e când lucrezi de acasă!”, a declarat Bogdan, într-o intervenție video, în emisiunea de joi.

„Azi o să merg să îi ţin loc lui Măruţă, o să îl întreb şi pe Cabral dacă are nevoie, apoi trec direct în locul Andreei Esca. Şi la final, plec până în Dominicană, la Survivor”, a spus și Shurubel, amuzat, după ce a aflat că și Cătălin Măruță a intrat în izolare. 


Vineri, emisiunea a fost prezentată de Cabral

Între timp, deși trebuia să-i țină locul lui Cătălin Măruță în emisiune, Adela Popescu a fost și ea depistată pozitiv cu Covid și s-a izolat. Shurbel a fost și el nevoit să se izoleze, fiind contact direct. 


„Am două teste pozitive.  Mă simt mai bine decât data trecută. Îmi curge nasul și gâtul mă doare. Nu sunt daună totală. Îți mulțumesc foarte mult că ești acolo în platou. Mi-am dorit foarte mult să vii tu. I-am spus și Andreei asta”, i-a spus Adela lui Cabral, într-o intervenție video la „Vorbește lumea”.

Cătălin Măruţă a intrat în izolare la domiciliu

Cătălin Măruță este nevoit să se izoleze la domiciliul timp de cinci zile după ce a luat contact cu o persoană infectată. 


„Cum s-a încheiat ziua dupa emisiunea de ieri? Cu o izolare! Din păcate, una dintre persoanele cu care am interacţionat a făcut un test PCR care a ieşit pozitiv. Din fericire, eu nu am apucat să intru în contact cu familia mea, aşa că m-am izolat şi stau cuminte timp de 5 zile, după care mă voi testa. Dacă vă întâlniţi cu Andra zilele astea, în studiouri TV sau la radio, întrebaţi-o dacă îi este dor de mine şi reamintiţi-i să îmi lase ceva bun la uşă. La emisiune, o să mă vedeţi online, desigur! Ţineţi-mi pumnii, să treacă repede timpul…", a scris Cătălin Măruță pe Instagram. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel