Tot stadionul a huiduit la al doilea concert Coldplay! Chris Martin, profund dezamăgit după fluierăturile de la București: „Am fost șocat”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Claudia Iulia
Descriere foto: Captură video: YouTube/Claudia Iulia

Chris Martin, solistul Coldplay, a vorbit despre momentul controversat de seara trecută, 12 iunie, de pe Arena Națională, când Babasha a fost fluirat de mii de români. Și în această seară stadionul a huiduit la al doilea concert al trupei.

Trupa Coldplay susține joi, 13 iunie, pe Arena Națională din București al doilea concert. Peste 50.000 de spectatori s-au adunat, din nou, în această seară să vadă show-ul care miercuri a creat numeroase controverse, după ce Babasha a cântat manele în deschidere, la invitația lui Chris Martin, solistul trupei Coldplay. Fanii nu au fost prea încântați de genul muzical abordat de artist, iar din acest motiv au început să fluiere și să huiduie. Spectatorii nu au apreciat piesa „Păi Naa”, cântată de manelist, care are peste șapte milioane de vizualizări pe YouTube și este locul 1 în trending.

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, nu a vrut să lase lucrurile așa. Artistul a ținut să le amintească fanilor săi de ceea ce s-a întâmplat miercuri, 12 iunie, la primul său concert pe Arena Națională, când Babasha a fost invitat să cânte pe scenă alături de trupa sa, dar a fost huiduit de mii de români.

Te-ar putea interesa și: Mihai Trăistariu a reacționat în scandalul momentului! Ce spune, după ce Babasha a fost fluierat la concertul Coldplay: „Era logic să fie huiduit”

„Și ieri am cântat aici. A fost primul nostru concert în România. Și s-au întâmplat niște lucruri interesante. M-am simțit șocat și trist și vinovat că am făcut ceva rău și m-am dus să încerc să dorm și am realizat că voi sunteți publicul nostru și noi vă iubim necondiționat, nu puteți face nimic care să ne facă nefericiți.

Călătorim în toată lumea și poate că nu înțelegem prin ce ați trecut individual, sau cultura voastră, dar iubim toți oamenii în mod egal și asta înseamnă că și pe toți românii. Ieri a fost foarte frumos pentru noi. Puteți face orice, că tot ne vom întoarce în România, pentru că ne place aici”, a spus Chris Martin.

Solistul trupei le-a cerut celor prezenți să huiduie și în această seară

Mai mult, solistul trupei Coldplay le-a cerut celor prezenți joi seară să huiduie din toate puterile.

„Azi a fost publicul cel mai bun pe care l-am văzut vreodată. Dar aș vrea să schimb un lucru. Ieri au fost oameni care au huiduit, dar huiduielile nu au fost foarte reușite. Așa că vreau ca astăzi ca timp de 5 secunde să huiduiți mai bine și mai tare decât ieri, ca să aud. Așa că hai, huiduiți!”, a precizat solistul.

Te-ar putea interesa și: Connect-R a răbufnit, după ce Babasha a fost huiduit pe Arena Națională: „Sub niciun context nu trebuie tratat cu o asemenea reacție”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel