Topul zodiilor care își ascund emoțiile. Mihai Voropchievici: „Cred că este un semn al oamenilor slabi"

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt semnele zodiacale care nu sunt sincere cu privire la sentimentele și trăirile lor interioare.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, care sunt principalele trei zodii care preferă să-și ascundă emoțiile, din diferite motive pe care ele le consideră a fi plauzibile. Sunt sincere și transparente în situații foarte rare, avertizează numerologul, și trebuie să aibă un motiv întemeiat pentru care să facă asta.

„Nativii din zodia Capricorn nu au probleme în a-și exprima emoțiile, dar trebuie să aibă un motiv foarte serios pentru a face lucrul acesta. Dacă nu există un motiv 100% serios, nu o fac.

Indiferent dacă sunt emoții pozitive sau neplăcute.

Capricornul tinde să le țină în interiorul lui, să se concentreze pe alte lucruri care se întâmplă în viața lui.

De obicei, nativii din zodia Capricorn consideră că exprimarea deschisă a emoțiilor este un semn al oamenilor slabi și nu se consideră și chiar nu sunt niște oameni slabi. Asta e părerea lor.

Însă atunci când se simt cu adevărat pregătiți să exprime ceea ce simt, să fie siguri că o vor face fără să stea pe gânduri.”, a declarat Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de pe Antena 3.

VEZI și: Cum va fi vremea toată luna august. Mihai Voropchievici a făcut prognoza meteo: „Vine o ploaie zdravănă, ca să ne răcorească”

Vărsătorul, a doua zodie de pe listă

Chiar dacă Vărsătorul este una dintre cele mai comunicative zodii, nu te aștepta ca acesta să își exprime prea mult emoțiile și trăirile interioare, avertizează numerologul. Este mult prea rațional și gândește de foarte multe ori înainte să se exprima liber, tocmai din această cauză poate fi destul de rezervat în privința detaliilor personale.

„Persoanele născute în zodia Vărsător iubesc comunicarea și consideră că aceasta este esențială.

Cu toate acestea, emoțiile lor nu se află de obicei pe lista lor de subiecte de discuție.

Preferă să își gestioneze singuri sentimentele și emoțiile pe care le analizează adesea dintr-o perspectivă intelectuală sau rațională.

Cu alte cuvinte, este o zodie mai mult cerebrală decât emoțională sau emotive.

Nu vor să se vorbească despre ceea ce simt cu adevărat decât dacă au ajuns deja singuri, nu în intervenția altora.

Ei singuri ajung la o concluzie cu privire la originea sau cauza acestor subiecte pe care trebuie să le discute.

Unul dintre cele mai raționale semne este Vărsătorul și evită să își pună sufletul pe tavă dacă este presat să dezvăluie ceea ce simte.”, a continuat acesta.

Citește și: Mihai Voropchievici, previziuni pentru luna august 2023. La ce trebuie să ne așteptăm până la finalul verii

Fecioara, ultima zodie rezervată

A treia și ultima zodie din topul realizat de Mihai Voropchievici este Fecioara, care încearcă să-și evite propriile emoții și să se concentreze pe problemele esențiale ale vieții, spune el.

„Fecioara zodia de Pământ. Rațională, pragmatică, evită să vorbească deschis despre propriile sentimente și emoții.

Eu cred că ea este de fapt șefa dintre cele trei. Foarte greu. Dacă începi să vii cu apropouri sentimentale, dedesubturi, trăiri, cam ce ți-ar plăcea și dacă mai intri și în zona erotică a încurcat-o, a șters-o, te-a lăsat baltă, nu poți să o cucerești.

Dar cei născuți în această zodie trăiesc la fel de intens ca toți ceilalți, dar se străduiesc să își nege de multe ori sentimentele. Nativii acestui semn consideră că analizarea emoțiilor este o pierdere de timp pur și simplu, când de fapt sunt alte lucruri mult mai importante de făcut. Adică preferă să aducă în zona de muncă de alte discuții.

Chiar dacă se confruntă cu emoții puternice, Fecioarele încearcă să le treacă cu vederea, deși efectele lor asupra chipului și a persoanelor sunt de multe ori sau pot fi dramatice. Se pot confrunta cu anxietate, cu depresii, tocmai pentru că refuză să exprime sincer ceea ce simt și să se elibereze de povara unor emoții negative. Ei nu se eliberează nici de alea pozitive.”, mai spune el în cadrul aceleiași emisiuni.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 06 aug 2023, 11:53 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience