Mihai Voropchievici, previziuni pentru luna august 2023. La ce trebuie să ne așteptăm până la finalul verii

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Mihai Voropchievici a făcut o serie de previziuni numerologice pentru toată luna august.

Mihai Voropchievici a făcut o serie de previziuni pentru luna august. Celebrul numerolog a dezvăluit la ce trebuie să ne așteptăm la ultima lună din vară și cu ce schimbări vine pe mai multe planuri. Acesta vorbește, în primul rând, de planul financiar, care se anunță a fi unul extrem de bun, spune Mihai Voropchievici.

„Ce înseamnă că e luna a opta? Înseamnă că fiecare locuitor din România se va ocupa preponderent de bani, care sunt la ordinea zilei. Contează cum îi câștigăm, cum îi cheltuim, ce investiții facem cu ei. Deci, așa cum am spus, luna a opta, din punct de vedere financiar, are o pondere extraordinară. Fiecare dintre noi facem un bilanț, ne uităm în urmă și vedem cât am mai agonisit, cât avem la momentul actual. Este o lună de concedii. Luna august nu are zile negre, are doar pentru cei care au fost prea risipitor, nu au economisit bani, asta este pe zona banilor.”, a declarat Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Astro Fanatik

Cum va merge luna aceasta pe plan sentimental

Cât despre planul sentimental, Mihai Voropchievici spune că pot apărea rupturi în mai multe relații, care pot merge chiar către divorțuri. Persoanele singure însă își pot cunoaște jumătatea în această lună. 

„Avem și o zonă a dragostei. Acolo unde sunt parteneriate mai veche și relația cu partenerul scârțâie, există marea posibilitate să se producă ruptura. Poate fi o supărare pentru câteva zile sau chiar și divorțul. Dacă ați ajuns la niște certuri care nu au condus la nimic constructiv și nu au dus la renunțarea la niște orgolii, ruptura este inevitabilă. Luna august, fiind o cifră pară, arată incidențe de divorț. Cei care nu au încă un partener, prin călătorii, distracții, își pot găsi sufletul pereche.”, mai spune acesta.

Mihai Voropchievici, avertizări pentru luna aceasta

Luna august este luna concediilor, însă trebuie să avem mare grijă la abuzurile de toate felurile, atrage atenția numerologul. Trebuie să consumăm alimentele, dar și băuturile cu moderație și să nu facem exces în niciun fel. 

„O altă problemă este atenționarea la starea de sănătate. Foarte mulți dintre noi începem să facem abuzuri la mâncare, băutură, care pot fi dăunătoare sănătății. Este o lună care scoate ce e mai rău din noi, lăcomie, răutate. Ar trebui să fim ponderați în alimentație, să îi dăm corpului cât cere. Este o atenționare foarte mare pe latura de sănătate și pe zona de accidente, care se pot întâmpla din diferite motive. Chiar dacă sunteți foarte buni înotători, nu riscați, dacă steagul roșu este ancorat.”, spune el.

Zilele norocoase din luna august

„În luna a opta sunt și câteva zile cu o încărcătură  magică. Vorbim de ziua 8, care e foarte bună, 17 și ultima e 26. Sunt 3 zile în care norocul este undeva în jurul nostru. Faceți ce vreți în aceste zile, vă puteți juca la loto sau să vă cumpărați o mașină. Sunt zile benefice în cheltuirea banilor cu rost.”, mai spune Mihai Voropchievici.

Citește și: Horoscop rune pentru luna august, cu Mihai Voropchievici. ZODIA care are parte de prosperitate pe mai multe planuriGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 01 aug 2023, 15:36 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience